Amenajare bucatarie Practic

O baie pentru relaxare

Mai intai, trebuie spus ca aceasta amenajare a fost gandita ca loc de relaxare si abia apoi ca spatiu practic. Mai exact, fara a se crampona prea mult de dimensiunile reduse ale baii, proprietarii si-au instalat o cada cu hidromasaj, de tip jacuzzi. Acestia au optat pentru o varianta cu forma dreptunghiulara, dotata cu functii multiple: jeturi pentru masaj lombar, cervical sau al talpilor, proiectoare subacvatice cu cromoterapie, radio si panou de comanda digital.

Fereastra destul de mare amplasata deasupra cazii permite accesul la o „priza” de aer proaspat atunci cand sedinta de jacuzzi se prelungeste, iar umiditatea este crescuta.

O problema des intalnita in amenajarea bailor, este prezenta inestetica a tevilor si coloanelor de scurgere. Solutia clasica de ascundere a acestora consta in realizarea unor masti din gips-carton, acoperite apoi cu faianta sau cu tipul de finisaj preferat. In situatia de fata aceste spatii „moarte” au fost valorificate prin realizarea in interiorul lor a unor nise ce au incastrat lavoarul cu tot cu mobilier si un numar de polite din sticla utilizate pentru asezarea produselor cosmetice. Astfel, o parte din spatiu a fost recuperat. Ba, mai mult, au aparut si locuri suplimentare pentru depozitarea diverselor obiecte personale.

Related posts

2 în 1: bookend şi lampă de citit

Adina Meyers

Cum să scapi de buruieni fără să folosești chimicale

Adina Meyers

Cum speli covorul cu soluții de curățare naturale?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe