Mai intai, trebuie spus ca aceasta amenajare a fost gandita ca loc de relaxare si abia apoi ca spatiu practic. Mai exact, fara a se crampona prea mult de dimensiunile reduse ale baii, proprietarii si-au instalat o cada cu hidromasaj, de tip jacuzzi. Acestia au optat pentru o varianta cu forma dreptunghiulara, dotata cu functii multiple: jeturi pentru masaj lombar, cervical sau al talpilor, proiectoare subacvatice cu cromoterapie, radio si panou de comanda digital.

Fereastra destul de mare amplasata deasupra cazii permite accesul la o „priza” de aer proaspat atunci cand sedinta de jacuzzi se prelungeste, iar umiditatea este crescuta.

O problema des intalnita in amenajarea bailor, este prezenta inestetica a tevilor si coloanelor de scurgere. Solutia clasica de ascundere a acestora consta in realizarea unor masti din gips-carton, acoperite apoi cu faianta sau cu tipul de finisaj preferat. In situatia de fata aceste spatii „moarte” au fost valorificate prin realizarea in interiorul lor a unor nise ce au incastrat lavoarul cu tot cu mobilier si un numar de polite din sticla utilizate pentru asezarea produselor cosmetice. Astfel, o parte din spatiu a fost recuperat. Ba, mai mult, au aparut si locuri suplimentare pentru depozitarea diverselor obiecte personale.

Related posts

Bucătării în 2024: Spre un orizont de Sustenabilitate, Tehnologie și Design personalizat

Adina Meyers

Insula de bucătărie. Cum se construieste si cat costa

Adina Meyers

De ce ar trebui sa-ti construiesti o sauna?

Adina Meyers