Practic

Sala de sport acasa

Frecvent, zona de la mansarda sau vechiul pod sunt transformate in sala de fitness. De aceasta data, gazdele noastre au considerat ca demisolul (mult mai racoros decât mansarda) este cel mai potrivit loc pentru amenajarea unei camere de intretinere fizica, dar si de relaxare. Astfel, in locul spalatoriei si camerei centralei a fost amenajata o incapere de aproximativ 20 mp, complet separata de celelalte zone.

Initial, proprietarii si-au dorit o sala de fitness cu mai multe aparate, pentru diferite tipuri de exercitii. In acest sens, au achizitionat: o banda de alergare, un aparat de vibromasaj, o bicicleta medicinala si un aparat multifunctional pentru exercitii complexe ale bratelor, spatelui, picioarelor si abdomenului, astfel incât sa acopere toata gama de miscari specifice atât femeilor, cât si barbatilor.

Pentru a face exercitiile mai placute, au dotat camera cu o plasma, la care urmaresc diverse programe in timpul sedintelor de sport.

Apoi, pentru ca orice efort trebuie rasplatit sau macar alternat cu o activitate placuta, gazdele noastre s-au gandit sa completeze sala de sport cu o zona de divertisment si relaxare. Pentru aceasta, au achizitionat o masa de biliard si un mic bar din lemn, cu scaune inalte.

Nota personala a „clubului de sport” se datoreaza colectiei de tablouri care „imbraca” elegant peretii si iluminatului difuz, de atmosfera, ce relaxeaza ochiul si da o senzatie placuta, de intimitate.

Related posts

9 bucătării rustice și ce trebuie să știi despre amenajarea lor

Oana Voicu

Filtrul anti-magnetită prelungește durata de viață a centralei termice

Adina Meyers

8 motive pentru care ar trebui sa investiti intr-un sistem de aspiratie centralizata

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe