Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de spațiu împrejurul lor, în special dacă vrei să alegi un set mai mare. Alegerea unui set potrivit trebuie să țină cont de mai mulți factori, despre care vom discuta mai jos. Mobilux-Home vine în ajutorul tău cu o mulțime de astfel de seturi, de cea mai bună calitate, pentru a-ți face mai facilă alegerea. Formate din 4, 6 și 12 scaune, seturile respective sunt potrivite atât pentru bucătării open space, cât și pentru sufragerii.

În funcție de ceea ce îți dorești, pe site găsești mai multe variante de seturi de mese si scaune pentru dining. Perfecte pentru orice design interior, acestea pot avea culori și nuanțe diverse, dar și tapițerii diferite, pentru a se încadra cu ușurință în spațiul disponibil. Aspectul lor este unul impecabil, iar materialele din care sunt confecționate au o calitate înaltă. De la simplele modele de alb cu negru, până la turcoaz, roz, alb lucios, verde smarald, roșu sau gri, toate variantele le găsești disponibile la Mobilux-Home. Magazinul online îți oferă acces la o gamă extinsă de produse, care să se plieze pe nevoile tale.

Cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta?

Numărul de persoane.

În funcție de prieteni sau familie, de numărul lor, alegerea seturilor de dining trebuie să țină cont de acest aspect. Dacă sunteți o familie numeroasă, atunci seturile cu 12 scaune sunt ideale. În cazul în care familia este una restrânsă, iar prietenii nu sunt atât de numeroși, seturile cu 6 scaune sunt perfecte. Ambele variante sunt disponibile la Mobilux-Home.ro în mai multe modele și culori.

Spațiul disponibil.

Seturile de mese și scaune pentru dining sunt destul de voluminoase. Fiind foarte rezistente, picioarele acestora sunt destul de groase, iar mesele sunt relativ mari. Din acest motiv, alegerea unui set potrivit de dining trebuie să țină cont de spațiul disponibil în sufragerie sau bucătărie. Pentru spațiile restrânse, Mobilux Home îți prezintă seturile cu 4 scaune, ideale pentru bucătării singulare.

Design-ul interior.

Felul în care este amenajată bucătăria sau sufrageria, culorile de pe pereți, tavan, gresie, faianță sau parchet influențează foarte mult alegerea setului de dining. Întregul aspect al încăperii trebuie luat în considerare, pentru a te asigura că totul va arăta frumos și aranjat la final. Pe site ai la dispoziție o mulțime de culori și modele, menite să se potrivească în diverse spații.

În cazul în care ai nevoie de o părere a specialiștilor pentru a putea alege setul potrivit, poți discuta fie cu un designer de interior, fie cu reprezentanții de la Mobilux-Home. O părere a unui expert în design interior te va ajuta, cu siguranță, să alegi unul dintre cele mai bune seturi de masă și scaune. Acestea vor transforma rapid spațiul într-unul elegant, ideal pentru cina cu familia.

Reprezentanții pot fi contactați la numerele de telefon sau la adresa de e-mail hello@mobilux-home.ro.

Contact: hello@mobilux-home.ro

Related posts

Oglinda poate transforma radical o incapere

Adina Meyers

Spatii de depozitare in baie

Adina Meyers

Ce mai e la moda în materie de mobila living?

Adina Meyers