Amenajare living Practic

Decor exotic, din natura

Tonurile pale, materialele familiare si tesaturile textile sunt ingredientele de baza ale unui astfel de decor.

Specializat in promovarea de mobilier si decoratiuni cu tenta etnica, magazinul La Maison Coloniale ne propune un living de inspiratie exotica, in tonuri naturale. Lemnul, pielea si tapiteria din material textil sunt singurele materiale acceptate. Mobilierul simplu, minimalist, are linii drepte si suprafete netede; doar coltarul confortabil are o statura masiva si un aspect pufos, fiind principala zona de relaxare si rasfat a amenajarii. Piesele de mobilier, putine la numar, lasa suficient loc de miscare, astfel incat decorul ramane aerisit si degajat.

Obiectele decorative sunt elemente importante ale compozitiei, ele fiind regasite in numar destul de mare. Toate au o legatura stransa cu natura, fiind obiecte preluate direct din natura sau prelucrate din materiale naturale: flori si fructe exotice uscate, cosuri si vase din lemn, sculpturi abstracte in lemn etc.

Lumina are si ea o contributie importanta in crearea ambientului, drept pentru care panourile cu sipci orizontale din lemn, care acopera ferestrele, sunt direct responsabile de atmosfera intima pe care o genereaza lumina filtrata.

Compozitie: canapea de colt Plein Sud, corp tapitat cu piele by cast; perne microfibra, dim. (LxPxH): 298/163x100x84 cm; Pret: la cerere

 

Related posts

3 surse surprinzătoare de poluare a aerului din casă și cum le poți curăța

Bianca Ion

Culorile folosite in camera adolescentilor

Oana Voicu

Opt pași pentru alegerea saltelei corecte

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe