Este sezonul visinelor. Prin urmare, iti prezentam o "altfel" de supa, una potrivita zilelor calduroase de vara.
Ingrediente si cantitati:
2 cesti cu visine
1 borcan compot de visine (doar sucul)
1, 1/2 lingurita de malai
1/2 ceasca apa rece
1 lingurita cu zahar
2 lingurite suc de lamaie
1 ceasca smantana degresata sau iaurt
Citeste si: Supa de dovleac cu migdale si chimen
Mod de preparare:
1. Pune compotul intr-o oala de marime medie.
2. Intr-un bol, amesteca malaiul cu apa rece, adaugandu-le apoi in oala. Incalzeste totul pana la punctul in care incepe sa fiarba, si lasa la fiert 5 minute, amestecand continuu.
3. Adauga zaharul si zeama de lamaie, apoi amesteca. Stinge focul si lasa amestecul sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, adauga smantana si visinele, raceste bine supa si serveste.
Material preluat de pe: http://retete.eva.ro