LifeStyle

(P) Klorane QUININE: O gamă completă pentru păr puternic și rezistent

Părul tău își pierde vitalitatea, densitatea și volumul natural? Este mai fin, se subțiază și cade mai des?

Experții Laboratoarelor Klorane explorează lumea întreagă pentru a selecționa speciile de plante potrivite și a obține cele mai bogate extracte pentru rezultatul final… un  păr sănătos și frumos.

Folosindu-și experiența în științele botanice și cunoștințele despre păr, Klorane QUININE oferă o gamă completă de produse pentru păr mai dens, mai puternic și mai rezistent.

Având la bază chinina – recunoscută pentru proprietățile sale fortifiante și tonifiante – gama Klorane cupinde:

Șampon stimulant și fortifiant: bază de curățare ce conține extract de Cinchona, combinat cu un complex de vitamine B pentru a întări și proteja firul de păr, încu­rajând creșterea părului puternic și sănătos.

Balsam fortifiant de descurcare: energizează și revitalizează părul, ajutându-l să-și recapete forța, energia și strălucirea. Formula sa conține un agent balsamic de coafare pentru a face părul mai ușor de pieptănat.

Force tri-active: ser tonifiant care conține 3 ingrediente active stimulante – Chinină + cafeină + arginină – pentru combaterea căderii cronice a părului. Stimulează creșterea, densitatea și rezistența părului.

Cure de force Tratament intensiv împotriva căderii părului: folosind o combinație exclusivă de chinină și cafeină, părul este întărit din interior, fiind mai puternic și mai sănătos, mai bine protejat împotriva efectelor oboselii și stresului.

Produsele din gamă se pot folosi pentru stimularea creșterii sau zilnic – pentru a revitaliza părul lipsit de viață.

Descoperă produsele Klorane în farmacii si bucură-te de un păr frumos!

Related posts

Sud-ul capitalei ramane invincibil in vanzari si in 2011

Adina Meyers

3 flori reprezentative pentru fiecare lună de toamnă

Adina Meyers

Accesorii auto pentru exterior pe care orice șofer trebuie să le ia în considerare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe