LifeStyle

PROGES a dat startul targurilor de covoare

PROGES, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare a organizat psna în acest moment 4 tsrguri, 2 la Oradea si cste unul în Timisoara si Suceava. Acest tsrg îsi propune sa devina o traditie, în cadrul caruia, periodic, vor fi prezentate cele mai noi modele si texturi de covoare.

Colectiile de covoare prezente în cadrul tsrgului se caracterizeaza printr-o paleta extinsa de culori si modele, ce îmbina armonios motive geometrice avangardiste, precum si motive florale care satisfac si cele mai exigente gusturi. Clasice sau moderne, covoarele se preteaza fiecarui interior, transformsnd o simpla încapere într-un spatiu intim si confortabil.

Printre gamele speciale pe care PROGES le pune la dispozitia clientilor sai se numara si covoarele acrilice. Tesute si finisate manual, covoarele acrilice sunt rezultatul unor selectii riguroase de culori, si al procesului unic de filare al fibrelor acrilice. Fiind caracterizate printr-o serie de trasaturi unice, acest tip de covoare se preteaza oricarui tip de interior contemporan, transformsnd o simpla încapere într-un spatiu unic si intim care reflecta personalitatea fiecaruia.

O colectie cu totul speciala este reprezentata de “Cel mai vechi design de covor din lume”. Acest tip de covor reprezinta solutia optima pentru cei care doresc sa îsi mobileze interiorul într-un stil clasic, caracterizat de linii simple, dar totodata elegante.

De asemenea, de la tsrg nu au lipsit nici covoarele cu poliester si polipropilena ce puteau fi achizitionate la preturi speciale. Nici cei mici nu au fost uitati, PROGES oferind pentru acestia o gama de covoare cu totul speciala, presarata de cele mai îndragite personaje: Winnie the Pooh, Spider Man, Piratii din Caraibe, Tweety, Cars si Princess.

Related posts

Ce ne rezerva weekend-ul 13-15 septembrie in materie de evenimente?

Adina Meyers

Coronavirus: dispozitive de mari dimensiuni pentru dezinfectarea mâinilor în spații aglomerate

Adina Meyers

Lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala”

Adina Meyers