LifeStyle

Sistemul german de tamplarie PVC de 76 mm: solutia pentru noile tendinte de izolare fonica, termica si eficienta energetica a imobilelor

Profine Romania, subsidiara Profine GmbH din Germania, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata sistemelor de tamplarie PVC la nivel mondial, completeaza portofoliul actual de produse cu o solutie care se adreseaza in mod explicit noilor tendinte de termo-fonoizolare si eficientizare energetica a imobilelor. Sistemul de tamplarie PVC de 76 mm este comun brandurilor Kommerling si Trocal, furnizate de Profine la nivel international.

Ferestrele moderne imbunatatite cu seria PVC 76 mm satisfac toate cerintele de design, functionalitate, izolare termica, fonica si de asemenea indeplinesc toate cerintele de mediu.

Unul dintre avantajele majore oferite de sistemul de 76 mm este ca permite instalarea unor panouri vitrate cu o latime de 48 mm, adaptandu-se astfel la noile tendinte de montaj al geamurilor triplustratificate.

Sistemul de 76 mm, la fel ca toate celelalte profile PVC Profine, este fabricat in Germania si are certificare GreenLine (fara plumb) reprezentand solutia de dezvoltare sustenabila si de protectie a mediului. Principiul GreenLine inseamna totodata eficienta energetica si folosirea materialelor reciclabile intr-un concept inteligent.

Sistemul 76 mm ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, fiind de asemenea cel mai bun sistem de profile PVC din clasa sa. Sistemul este disponibil in 44 de culori si are urmatoarele caracteristici:

– Izolare termica optima, datorita camerelor izolatoare special concepute in forma „V”. In cazul sistemului cu garnitura mediana fara izolatii interioare suplimentare, se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K. Folosind un pachet de geam termoizolant foarte bun si sistemul 76 mm, coeficientul de transfer termic pe fereastra atinge valoarea de Uw = 0,77 W/m²K, fiind recomandat pentru casele pasive.

– Izolare fonica sporita, datorita pachetului de geam de pana la 48 mm. Sistemul 76 mm beneficiaza de garnitura mediana pe cercevea si pe toc, precum si de garnituri care ofera o foarte buna etansare, ajungandu-se la valori de izolare fonica de 48 dB.

– Protectie antiefractie superioara, obtinuta prin armaturile metalice cu forma speciala. Fixarea balamalelor de fereastra se face prin mai multi pereti ai profilului din PVC, iar cea a balamalelor de pe toc se realizeaza intr-o zona proiectata pentru rezistenta la smulgere. Clasa maxima de rezistenta obtinuta este RC 2 (WK 2).

– Grad inalt de stabilitate, prin folosirea armaturilor metalice cu statica excelenta.

– Adancimea montajului de 76 mm permite un castig energetic similar profilelor cu adancimea de 88 mm.

– Aerisire controlata, printr-un concept nou, cu grile de aerisire integrate in toc.

– Raportul calitate-pret excelent, datorita faptului ca se ofera un sistem ce prezinta caracteristici tehnice specifice profilelor superioare de 88 mm, insa la un pret foarte apropiat de profilele uzuale de 70 mm.

La inceputul lunii iunie, Profine Romania a lansat campania „Castiga cu Trocal si Kommerling 76 mm – Fereastra casei tale“. Campania se desfasoara pana la data de 25 noiembrie 2015 si este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care achizitioneaza in perioada desfasurarii campaniei produse de tamplarie marca Trocal 76 mm sau Kommerling 76 mm de la unul dintre partenerii Profine Romania S.R.L.

In cadrul campaniei sunt acordate patru premii, fiecare in valoare de 500 euro. Inscrierea in concurs se face prin intermediul completarii online a formularului de inscriere existent pe site-ul dedicat. Extragerea caştigatorilor va avea loc pe 2 decembrie 2015.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe www.deciziata.ro si https://www.facebook.com/ProfineRomania, iar detalii despre toate produsele comercializate de Profine Romania gasiti si pe www.trocal.ro, www.koemmerling.ro si www.kbe.ro .

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Din Jurnalul unui nostalgic

Adina Meyers

Sony lanseaza in Romania noua camera foto compacta cu obiective interschimbabile – NEX-5N

Adina Meyers

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Adina Meyers