V-ati decis asupra modelului de pavaj care va va infrumuseta curtea? Atunci nu ramane decat sa pavati aria dorita si sa pasiti fericiti pe noua alee. Insa, pentru a fi multumiti 100% de lucrarea din curtea dumneavoastra, este recomanadat sa apelati la serviciile specializate de montare oferite de producator.

Elis Pavaje, liderul pietei de pavaje din Romania, pune la dispozitia clientilor sai echipe profesioniste care asigura lucrari de o calitate foarte buna, de la pregatirea terenului, pana la montarea propriu-zisa.

Avantaje si preturi

Daca alegeti sa angajati personal specializat care sa se ocupe de amenajarea curtii dumneavoastra cu pavaj, un cost estimativ al lucrarii variaza intre 30-50% din valoarea produselor necesare lucrarii. In acest cost, veti beneficia de numeroase avantaje, fiind un procedeu care inglobeaza un intreg complex de activitati, pavarea insemnand mult mai mult decat punerea cap la cap a unor dale sau pavele. Astfel, se parcurg etape graduale, in care sunt folosite o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, care au menirea de a realiza o structura corespunzatoare indeplinirii unei destinatii speciale.

Personalul va avea in vedere:

– infrastructura sa fie atent si corect adaptata fiecarei situatii in parte

– sa asigure planeitatea stratului suport din nisip

– la montarea propriu-zisa sa se urmareasca alinierea rosturilor si umplerea acestora cu nisip

– compactarea finala (care are rolul de a fixa pavelele intre ele si in stratul suport) sa fie realizata cu grija, pentru a evita deteriorarea produselor. Echipa foloseste in acest o placa vibrocompactoare cu talpa de cauciuc.

Montarea pavajului de catre o echipa pregatita in acest sens va va scuti de griji, timp pierdut si va garanta o suprafata in armonie cu mediul inconjurator, rezistenta, cu un aspect estetic placut, dinamica si versatila.  Dupa montare, puteti intretine suprafata pavata curatand-o cu jet de apa sau, daca este necesar, cu diferite solutii de inlaturare a algelor si muschilor sau de indepartare a petelor de ulei.

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris şi Pietra pot fi achiziţionate la promoţie, cu TVA-ul de 24% CADOU. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionaţi primiţi bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promoţie sunt accesibile clienţilor din toata ţara printr-o reţea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflaţi pe  http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

Related posts

Proiect casa Parter+Etaj: 120 mp

Adina Meyers

Fatade spectaculoase cu caramida clincher

Adina Meyers

Informatii pentru controlul calitatii, in sprijinul cumparatorului de ferestre si usi PVC KBE

Adina Meyers