LifeStyle

Ziua Makita la Metatools Ploiesti

Demonstratii tehnice vor fi structurate pe 4 ateliere: beton, metal, lemn, gradinarit, lansari de noi produse, oferte speciale, reduceri, tombole si concursuri cu teme tehnice. Totul pentru ca profesionistii in domeniu si consumatorii finali sa fie mai aproape de brand si sa poata testa produsele Makita

Metatools, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse Makita din tara, organizeaza pentru a doua oara acest tip de eveniment in parteneriat cu brandul japonez. Explicatia e simpla si foarte clara. “Criza ne-a obligat sa ne regrupam si sa ne adaptam mai bine schimbarilor pietei”, spune Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools. “Sa fim mai aproape de clienti. Sa le aratam atuurile fiecarui brand pe care il vindem. De aici s-a nascut ideea demonstratiilor tehnice. Astfel, ne-am consolidat relatiile cu furnizorii si ne-am extins oferta de produse. Makita Day este un exemplu relevant despre ce inseamna cu adevarat distributie, parteneriat.”, adauga decizionalul firmei.

Makita Day 2011 aduce in atentia publicului cea mai noua gama de scule Li-Ion a brandului. Atuurile sale? Viata mai lunga si rezistenta. „Un acumulator Li-Ion se caracaterizeaza printr-o tensiune ridicata, densitate mare de energie si o autodescarcare lenta. Are o eficienta energetica crescuta si un ciclu de viata lung”, spune Directorul Comercial Metatools.

Cu 36 de angajati si cu o cifra de afaceri de 4 milioane de euro in 2010, Metatools are obiective indraznete. Compania va continua investitiile in echipamente si noi spatii de lucru.

Infiintata in 1998, compania distribuie echipamente si utilaje tehnologice cu specific  industrial si de  constructii.

Din 2007, Metatools detine certificarea sistemului de management al calitatii, al mediului si al sanatatii si securitatii in munca, in conformitate cu standardele de referinta ISO9001:2000, ISO14001:2004 si OHSAS18001.

Din 2008, Metatools este dealer autorizat Makita.

Articole similare

Bulbi de toamna

Redactia

Suplimente de 400.000 EUR pe an, si pana la 500.000 exemplare pe aparitie la Medien Holding

Redactia

70% dintre europeni utilizeaza ciclul de spalare Bumbac si Sintetice

Redactia

Lasă un comentariu