Din pacate multi proprietari au renuntat la idea montarii unui semineu din cauza batai de cap pe care o presupune folosirea si intretinerea unui focar clasic.

Pentru proprietarii extrem de comozi care nici nu vor sa auda de fum si cenusa in propriile case si care nu au timp sa aprinda focul, sa indeparteze resturile arse si sa curete semineul dar vor sa se bucure de magia iernii in fata unui foc jucaus, firmele specializate vin cu o oferta de nerefuzat: semineul electric.

Acesta se poate monta in orice incapere, inclusiv in apartamentele de bloc pentru ca nu este necesar un cos de fum, si presupune costuri minime de instalare. Un astfel de semineu se integreaza perfect in orice decor datorita gamei variate de modele si este destul de accesibil, pretul sau variind intre 1.100 si 6.000 de lei, in functie de marime si design.

Costul pentru energia electrica necesara functionarii unui semineu electric este foarte mic, consumul pentru realizarea efectului de flacara fiind comparabil cu cel al unui bec economic. Producatorii spun ca un semineu electric este extrem de sigur, pentru a functiona acesta avand nevoie doar de o priza obisnuita de 220V. Semineul electric, in mod normal, nu se incalzeste in ciuda faptului ca flacara 3D arata extrem de real, invitatilor fiindu-le imposibi sa faca diferenta intre un semineu electric si unul clasic. Pentru un plus de confort termic, producatorii au integrat si o aeroterma care poate produce caldura la cerere in mod continuu sau automat, in doua trepte de putere.

Related posts

Elis Pavaje face cadou TVA-ul la achizitionarea unuia sau mai multor modele de pavaje rezidentiale

Adina Meyers

Mansarda mereu in tendinte: decoreaza mansarda in culorile viitorului! VELUX lanseaza noua colectie de rulouri 2015

Adina Meyers

Protejeaza-te de lumina cu rulourile plisate VELUX

Adina Meyers