Image default
LifeStyle

Inaugurare Galeria de arta Odeon

O data cu deschiderea noii sali Studio a teatrului, a aparut si oportunitatea unui nou spatiu expozitional. Prin colaborarea cu Danaartgallery.ro ne propunem ca  expozitiile de arta contemporana sa capate un caracter permanent, cu scopul promovarii tinerilor artisti.

Spectatorii vor putea astfel admira pe intreg parcursul stagiunii,  lucrari de arta oferite de pictori, graficieni, sculptori, fotografi si ii vor putea cunoaste personal pe artisti cu ocazia vernisajelor.

Expozitia  inaugurala  cu titlul “Alter Ego “ este o  expozitie de grup de fotografie si va cuprinde imagini foto, arta digitala , colaj si instalatie pe aceasta tema. Este ilustrata dedublarea persoanei, un alt eu , mai multe persoane cu aceeasi personalitate. Expozitia pune in prim plan personalitatea multipla, omul din ziua de azi care reuseste sa isi ascunda celelalte fete, sau dimpotriva expune cu mandrie mai multe imagini. Printre subiecti sunt tinerii care incearca sa gaseasca o masca pentru personalitatea lor fragila, vulnerabila , in curs de definire , artistul care se cauta in opera lui de fiecare data.

Vor expune mai multi artisti  dintre  care ii amintim pe: Eugen Iovan, Daniel Craciun, Cristina Tinta, Diaconu Valeria, Alina Manole,Corina Sarbu, Otilia Canavra, Nadina Pascariu, Raluca Deca Caragea, Mirela Bichigeanu.

Expozitia va fi deschisa in perioada 5-26 octombrie 2011.

Mai multe detalii privind evenimentele organizate de Teatrul Odeon si danaartgallery gasiti pe www.teatrul-odeon.ro respectiv  www.danaartgallery.ro

Articole similare

Ce riscuri si cheltuieli suplimentare aduce pavarea cu produse de proasta calitate

casamea.ro

Noua serie de detectori AVENAR 4000 de la Bosch

casamea.ro

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

casamea.ro

Lasă un comentariu

twelve + 2 =