Home LifeStyle

Românii pot merge din nou la MALL

Românii pot merge din nou la mall începând cu data de 15 iunie, cinematografele şi locurile de joacă din interiorul centrelor comerciale vor rămâne, însă, închise şi după această dată, a anunțat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu a scris, pe Facebook, marți, că s-a întâlnit cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. La întâlnire a fost prezent și premierul Ludovic Orban.

Reprezentanții Asociației Investitorilor de Real Estate din România au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză.

„În urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, spune Popescu.

Ministrul Economiei a menționat că pentru moment, nu se vor deschide, din data de 15 iunie, cinematografele și locurile de joacă din interior.

Related posts

Efect al jobului remote: După 25 de ani, angajatul este obez, cocoşat şi mereu obosit – Imagini șocante

Adina Meyers

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

Adina Meyers

Noaptea Europeana a Muzeelor – un succes!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe