Astfel, mai intai de toate, camera copilului va fi plina de jucarii. Apoi va trebui sa isi intre in drepturi mobilierul specific fiecarei etape prin care trece micutul. Pentru inceput este important de realizat ca nu este necesar sa se aglomereze camera bebelusului cu multe obiecte de mobilier. Acestea urmand sa apara pe parcurs, pe masura ce este nevoie de ele. Intre timp, altele vor iesi din decor. Important este ca mobilierul sa fie functional si adaptat varstei copilului.

Singurele piese ce pot fi comandate de la inceput si care si-ar pastra utilitatea pana mai tarziu ar fi spatiile de depozitare.

Pentru camera din imagini, parintii au comandat un dulap pentru hainute si diferite corpuri suspendate realizate in functie de spatiul avut la dispozitie.

Patul suspendat, element de atractie
Odata cu implinirea varstei de trei ani, va veni randul patului sa fie schimbat. O buna alegere (mai ales pentru baietei) ar fi un pat suprapus (chiar daca nu mai au un fratior sau o surioara cu care sa-l imparta), astfel castigandu-se un loc de joaca in plus, la baza structurii suspendate. Alegerea se va dovedi a fi una inspirata. Pana va merge la scoala, moment in care locul de joaca va fi luat de un birou, copilul va avea suficient spatiu de desfasurare pentru jocurile sale si pentru „armata” de jucarii de plus.

Related posts

Recicleaza pentru un Craciun mai responsabil

Oana Voicu

Top 3 idei despre cum sa-ti pregatesti locuinta pentru iarna

Adina Meyers

4 avantaje importante ale centralelor termice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe