LifeStyle

Decor si ambianta haute couture

Noul clasic este luxos si sarmant, asemenea modei feminine haute couture. Aceasta se reflecta in culori luminoase, decoratiuni gratioase, detalii elegante si combinatii de materiale surprinzatoare. Ornamentele sunt rafinate, iar suprafetele sunt decorate cu art deco, art nouveau si motive asiatice. Structuri delicate si modele gratioase dau o eleganta suplimentara portelanului si metalului. Obiectele de portelan continua sa fie foarte cautate, fie ca sunt lampi, vaze sau servicii de masa.

Se poate face o paralela intre designul de interior si moda vestimentara, intre o casa si o femeie. Materialele textile sunt cele care confera eleganta, ele „imbracand” in acelasi fel atat un interior, cat si o silueta. Se spune ca „haina-l face pe om”. Tot asa, materialele textile la care se face apel pentru decorarea si accesorizarea unui interior ii confera acestuia nota decisiva: eleganta, naturalete, stralucire, rafinament, romantism, diafan.

Iata si cateva ponturi pentru femei privind moda textilelor: se poarta texturile lucioase, culorile vii, combinatiile puternice, modelele cu flori, dungile si cele geometrice.

Aurul seducator, portelanul delicat, argintul si esentele exotice de lemn, cu suprafete perfecte (deseori cu lac lucios), pietrele pretioase, textilele stralucitoare si vaporoase, intre care velurul si pielea fina…

Cine poate rezista?

Related posts

BikeFest 2013, doua zile de evenimente dedicate biciclistilor!

Adina Meyers

Ferestre de mansarda Keylite

Adina Meyers

Câte beneficii încap într-o conservă?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe