Acestea adauga valoare spatiului iar arhitectura si decorurile realizate prin intermediul lor sunt attractive si unice, depinzind in exclusivitate de personalitatea utilizatorului.

Placile ceramice actuale se incadreaza perfect in tendinta ecologica: sunt produse complet naturale care asigura o dezvoltare durabila, sunt reciclabile si pot contribui substantial la economisirea de energie atunci cind sunt folosite la fatade ventilate sau la acoperisuri.

Nu in ultimul rind, in afara aspectelor estetice, inovatiile utilizate contribuie substantial la cresterea functionalitatii lor. Iata citeva dintre acestea:
– panouri fotovoltaice: celule fotovoltaice pentru captarea energiei solare sunt incapsulate in placile ceramice utilizate la fatade;
– placi ceramice de exterior care prezinta o rezistenta sporita fata de rigidele piese uzuale avind un singur format regulat si care se pot utiliza in diverse proiecte urbane;
– suprafete curbe realizate cu placi ceramice dupa diverse modele impuse de proiecte;
– placi ceramice translucide in diverse culori care prezinta avantajul ca permit utilizarea luminii naturale;
– placi ceramice sensibile la atingere: acestea au inglobati senzori astfel incit pot fi folosite in cadrul proiectelor de automatizare a casei (casa inteligenta).

Related posts

4 sfaturi pentru a asigura securitatea unei case

Adina Meyers

Parter+Etaj: 204 mp

Adina Meyers

Interesul pentru terenurile intravilane a crescut cu 28% in 2011, datorita scaderii masive a preturilor

Adina Meyers