Reamenajarea locuintei poate fi un proiect ce pune la incercare chiar si un profesionist. Provocarea este si mai mare daca iti doresti sa faci acest lucru de unul singur, asumandu-ti coordonarea diversilor furnizori. De aceea, REHAU iti ofera o mana de ajutor, in cazul in care planurile tale includ si schimbarea ferestrelor. Cu ajutorul tehnologiei si a portalului www.fensterra.com, poti economisi timp si bani comandand ferestrele din propria sufragerie.

Fereastra si usa sunt cele care dau personalitate casei tale, definind armonia caminului tau. Decizia de cumparare trebuie sa porneasca de la o buna informare, acestea fiind produse pe care le achizitionezi pentru o perioada indelungata de timp. Portalul www.fensterra.com pune la dispozitie un mecanism de comanda online, direct de la partenerii autorizati REHAU, cu informatii despre fereastre si usi de calitate, care sunt componentele acestora si ghiduri despre cum se masoara si monteaza corect tamplaria din PVC.  In locul unui drum la magazinele specializate, acum poti configura ferestrele dorite de acasa, oricand ai timp disponibil. Oferta de pret este facuta in timp real si tot ceea ce ai de facut este sa iti alegi cel mai apropiat producator pentru a comanda produsele dorite.

Ferestrele tale te asteapta pe www.fensterra.com. Este simplu, rapid si economic.

 

 

Related posts

De ce ai nevoie de o fântână în zona ta?

Adina Meyers

Cinci semne că lanțul de la drujba Stihl este tocit

Adina Meyers

Consolidarea casei batranesti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe