LifeStyle

Tendinte de toamna de la Takko

Vara s-a sfarsit, dar cele mai recente tendinte Takko nu permit melancoliei de toamna sa se strecoare in starea ta de spirit si sa-ti distruga buna dispozitie.

Denimul – cel mai popular material din toate timpurile – se impune din nou in moda si este, fara drept de apel, piesa de rezistenta a colectiei din aceasta toamna. Este unul dintre putinele materiale care reusesc sa se asorteze la aproape orice, dar care ofera mereu un aer casual, relaxat, dar totodata trendy oricarei tinute. Nu uita sa porti camasa din denim in aceasta toamna, caci este must-have-ul sezonului!

In noul sezon, materialul care face deja furori in moda – denimul – vorbeste de la sine! Ai liber la tinute formate complet din denim! Da, ai inteles bine, regula de aur conform careia este interzis sa porti mai mult de o piesa din denim intr-o tinuta a disparut! Dar ai grija: evita tinutele monocromatice! Nu combina niciodata piese vestimentare din denim in aceeasi nuanta, intr-o singura tinuta. Contrastele cromatice sunt must-wear in aceasta toamna!

O alta piesa vestimentara clasica care reuseste mereu sa treaca proba timpului si care revine puternic si in moda din aceasta toamna este trenciul. Confortabilul trenci reuseste cu succes sa tina piept vantului rece de toamna, fiind o alegere perfecta pentru plimbarile lungi si racoroase de toamna. Uneori este practic, alteori sic sau casual, dar cel mai important este faptul ca trenciul ramane intotdeauna feminin.

 

Related posts

Fascinanta bucatarie banateana

Adina Meyers

Recomandarile Chic Ville: Cum sa decorezi in stil retro

Adina Meyers

Fântânile Urbane din Piața Unirii, recunoscute ca record mondial

Adina Meyers