De multe ori, pentru folosirea cat mai eficienta a spatiului, garajul este construit ca parte din casa, cu deschidere direct spre strada. Astfel, usa de garaj ajunge sa ocupe chiar si o treime din fatada casei, cu impact asupra aspectului exterior, dar si asupra  izolarii termice a locuintei.

O alegere potrivita pentru acest caz este o usa sectionala. Aceasta se deschide pe verticala, este foarte eleganta si va ajuta sa castigati spatiu in interiorul si in fata garajului.

Usile sectionale se potrivesc intotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata in unghi drept sau oblica sau daca are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

Intotdeauna atunci cand garajul este integrat in constructia locuintei, se recomanda o usa de garaj bine izolata.

Recomandarea noastra este sa folositi ThermoFrame, marca Hormann, cu care imbunatatiti si mai mult capacitatea de izolare a usii LPU, care oricum era de calitate.

Profilul din material plastic, simplu de montat cu tocul usii, asigura izolarea termica a tocului de zidarie si o imbunatateste cu pana la 15 %. Pentru toate usile sectionale marca Hormann este disponibil optional racordul ThermoFrame la tocul usii.

Related posts

VELUX iti rasplateste alegerea si iti face cadou montajul!

Adina Meyers

Amenajarea mansardei pentru iarna

Adina Meyers

Proiect de casă în stil minimalist: costuri mici şi confort ridicat

Adina Meyers