Vara ne plangem de caldura, iarna fugim de frig. Oare cine sa ne mai inteleaga? Din fericire, exista o solutie potrivita pentru orice anotimp, care ne ofera racoare, prospetime sau chiar caldura, atunci cand este cazul. Intr-adevar, este vorba despre aparatele de aer conditionat, cele fara de care nu am putea rezista verilor toride. Cu toate ca acestea sunt exploatate la maxim atunci cand gradele din termometru urca foarte mult, aerul conditionat poate fi o optiune chiar si iarna.

Insa va puteti multumi cu orice sistem de aer conditionat? Satisfactia vine odata cu performanta si calitatea, de aceea trebuie sa alegeti cu grija un astfel de produs. Alex-ir Decor vine in sprijinul dumneavoastra si va pune la dispozitie o gama extrem de variata de aparate aer conditionat, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata. In plus, beneficiati de consultanta, montaj si service din partea unei echipe profesioniste.

Brand-urile comercializate fac parte din categoria grea, astfel ca puteti alege aparate aer conditionat de la Nordstar, Fujitsu, Sharp, Gree, Ldk,

Midea, Hitachi, Airwell si multe alte nume recunoscute international. Produsele se caracterizeaza prin functii avansate, care vor reusi sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Criterii in alegerea aparatelor de aer conditionat

Nu trebuie sa fiti experti pentru a investi intr-un aparat de aer conditionat eficient, mai ales ca orice firma va pune la dispozitie consultanti. Insa, este bine sa va informati inainte de a face alegerea finala, intrucat niciodata nu strica cateva informatii in plus. Asadar, iata care sunt aspectele principale de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti un aparat de aer conditionat nou.

In primul rand, luati in considerare ce tip de aparat v-ar placea sa aveti in locuinta dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru aparate de aer conditionat portabile, de perete, de tavan sau multi-spliturile. In mod normal, cele de perete sunt preferate de majoritatea clientilor, costurile fiind mai accesibile in comparatie cu cele de tavan. Restul optiunilor sunt destinate pentru doritorii de confort si eficienta la cele mai inalte standarde.

Chiar daca veti investi o suma mai mare de bani la inceput, aceasta se va amortiza in timp. Asadar, optati pentru clasa energetica A+++ , iar costurile de utilizare vor fi mult mai scazute. De asemenea, un aparat de aer conditionat performant trebuie sa asigure nu doar temperatura optima, ci si calitatea aerului. Pentru aceasta, aveti nevoie de filtre de aer, praf si miros, acestea fiind o conditie esentiala.

Bucura-te de veri racoroase cu aparate aer conditionat de la Alex-ir Decor!

Tehnologia si performanta sunt noul trend in materie de aparate aer conditionat. De aceea, Alex-ir Decor stie exact care sunt cerintele dumneavoastra si va pune la dispozitie cele mai sofisticate sisteme de aer conditionat, silentioase, cu capacitate mare de racire/incalzire, garantie si multe alte avantaje. In plus, beneficiati si de verificari periodice, montaj sau reparatii profesionale. Pentru a fi la curent cu toate noutatile, accesati www.aerconditionat.org si descoperiti oferta zilei!

 

 

Related posts

Ce presupune o izolatie termica de calitate si cum alegem cele mai bune materiale?

Adina Meyers

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece

Adina Meyers

Dormitor de mansarda: intimitate si confort

Adina Meyers