Amenajare baie

Tot ce trebuie să știi despre vasele WC Rimless 

sursa foto: www.germanquality.ro

Vasele WC Rimless sunt unele dintre obiectele sanitare inovatoare ale perioadei contemporane și câștigă din ce în ce mai multă popularitate datorită faptului că sunt incredibil de ușor de curățat, au un design minimalist și oferă un nivel de igienă considerabil de ridicat. 

Dacă ai luat în calcul posibilitatea de a achiziționa un vas WC Rimless, iată tot ce trebuie să știi despre aceste modele:

Ce este un vas WC Rimless?

Vasul WC Rimless este cu siguranță o componentă semnificativă a tendințelor pentru baie cu care trebuie să ții pasul. În mod fundamental, aceste modele nu au acele marginile din interior caracteristice vaselor WC clasice. Atunci când vei apăsa clapeta de acționare a apei, vei fi fascinat să constați că vasele WC Rimless folosesc o tehnologie deosebită – o supapă montată în partea din spate este folosită pentru a împinge apa pe orizontală în vasul WC, de-a lungul marginilor. Niciun deșeu nu va rămâne blocat deoarece nu există nicio crăpătură ascunsă.

Deante Peonia Nero Vas WC suspendat rimless – GQS German Quality


Care sunt avantajele vasului WC Rimless? 

– Cât se poate de igienic

Vasele WC Rimless sunt cu un pas înainte în privința igienei și o duc la un alt nivel prin designul și funcționalitatea lor. Curățarea marginilor standard este destul de dificilă și, ca urmare, acest lucru lasă loc pentru formarea elementelor neigienice: germeni și calcar. 

În mod natural, un vas WC Rimless este superior atunci când vine vorba de igienă. Așa cum am menționat anterior, acestea folosesc o tehnologie de spălare directă, prin care vasul este curățat meticulos într-un mod mai eficient. Bucură-te de un vas WC mai curat, după fiecare utilizare!

– Economisirea zilnică a apei

Tehnologia de spălare a vaselor WC Rimless nu garantează doar o curățare mai eficientă, ci și faptul că utilizează mult mai puțină apă. Credem în transformarea băii într-un spațiu mai prietenos cu mediul înconjurător, iar toaletele Rimless te vor ajuta să contribui la construirea unui viitor mai verde. De asemenea, după ce ai instalat un astfel de vas WC, te vei bucura de o factură mai mică la apă!

– Experimentează adevărata ușurință de curățare

Când vine vorba de curățarea obiectelor sanitare, procesul tinde să devină foarte plictisitor și neplăcut, cu atât mai mult cu cât acesta necesită răbdare și meticulozitate din plin; mai ales în cazul vasului WC. Acum imaginează-ți cât de convenabil ar fi totul dacă nu ar exista deloc o margine! Aceasta este exact satisfacția care vine împreună cu vasele WC Rimless, deoarece poți să o cureți în mod corespunzător cu o singură mișcare uniformă.

Instalarea unui vas WC Rimless

Instalarea vaselor WC Rimless este similară cu cea a vaselor WC convenționale, astfel încât nu trebuie să îți faci griji că trebuie să faci lucrări suplimentare. Din punct de vedere al montajului, vei găsi modele disponibile atât cu montaj pe pardoseală, cât și suspendat. Dacă vei opta pentru un model suspendat, nu uita să achiziționezi și un rezervor încastrat (în cazul în care vasul nu vine complet echipat).  

Sperăm că acum poți lua o decizie mai bine informată cu privire la vasele WC Rimless și să îți duci baia la nivelul următor! Poți achiziționa orice model de vas WC de pe germanquality.ro, la cea mai înaltă calitate!

Related posts

15 tipuri de amenajari moderne de baie care iti vor surprinde vizitatorii

Adina Meyers

De ce sa folosești detergenți ecologici pentru casa ta?

Adina Meyers

Cât de des trebuie să schimbăm bateriile de lavoar și cum să le alegem pe cele mai rezistente?

Adina Meyers