Amenajari Exterioare

„Casa mea merită cele mai bune porți metalice”. Iată ce să alegi! 

În cazul în care ai finalizat construcția casei tale și ai ajuns în etapa alegerii unei porți metalice pietonale, cu siguranță îți dorești să iei o hotărâre rentabilă atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung. În acest sens, trebuie să ai grijă nu doar la produsul propriu-zis, ci mai ales la furnizorul din oferta căruia îl achiziționezi, întrucât opțiunea respectivă poate cântări foarte mult. Citind articolul în continuare, vei afla recomandarea noastră, alături de câteva exemple concrete, care conțin inclusiv specificații, caracteristici și informații despre preț.

Virtuoso, un brand cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, furnizează, pe lângă garduri, balcoane, profile, copertine, accesorii, și porti metalice de diferite tipuri (auto batante, autoportante, din compozit WPC, culisante, telescopice, pietonale). În cele ce urmează, ne vom concentra pe ultimele, mai exact pe câteva dintre modelele originale și moderne, la calitate UE, cu garanții îndelungate și disponibile la prețuri absolut inegalabile. Fără alte introduceri, iată sugestiile pe care ți le facem, însoțite de mențiuni importante în procesul decizional:

Poartă Poseidon – preț 2.684,15 lei (redus de la 3.086,78 de lei)

Aceste porți metalice au un design inovativ, care impresionează la prima vedere, fiind o combinație perfectă între un panou închis ermetic și unul deschis, modern, ceea ce asigură atât sentimentul de securitate, cât și vizibilitate către exterior. Tabla metalică este tăiată în laser, consolidând astfel rezistența porții;

Poartă jaluzea – preț 1.990 de lei (redus de la 2.308,40 de lei)

Acest model are un design elegant, care permite circulația eficientă a aerului, fără a pune presiune pe panou. Datorită design-ului lamelelor, spațierii și unghiului dintre acestea, interiorul curții va fi protejat de privirile indiscrete din exterior, însă vizibilitatea vice-versa (dinăuntru înspre afară) este bună;

porti metalice

Poartă Zeus – preț 2.997 de lei (redus de la 3.536,46 de lei)

Nu în ultimul rând, aceste porți metalice pietonale sunt impunătoare, iar modul în care lamelele sunt întrepătrunse conferă panoului soliditate și creează senzația unui perete din aluminiu uniform. Cele două lamele mai deschise la culoare, din partea superioară, asigură un plus de eleganță acestei opțiuni.

Variante elegante de personalizare

Toate cele trei porți metalice descrise mai sus, dar și celelalte puse la vânzare de magazinul sus-amintit, sunt disponibile în trei variante de culori (gri antracit, maro, gri deschis) și pot fi achiziționate atât cu stâlpi incluși și yală electromagnetică, dar și fără.

Dimensiunile standard ale unei porți metalice precum cele prezentate mai sus sunt de 1,8 metri (înălțime) x 0,9 metri (lățime), însă se pot realiza și modele la comandă (înălțime până la 2,2 metri, lățime până la 2 metri). Termenul de execuție pentru un astfel de produs este de 3-4 săptămâni, iar montajul este asigurat de colaboratori autorizați.

Modelele marca Virtuoso pot fi admirate atât pe site, prin intermediul fotografiilor de calitate și al randărilor de top, cât și în showroom-urile/depozitele din toate orașele mari ale țării (București/Otopeni, Arad, Sibiu, Suceava, Constanța, Brașov, Iași, Craiova, Cluj, Timișoara, chiar și Chișinău – Republica Moldova).

Related posts

STIHL își crește gama de motocoase cu acumulator pentru profesioniști

Adina Meyers

10 metode pentru irigarea eficienta a gradinii

Adina Meyers

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

Adina Meyers