Amenajare baie

Mobilier modern pentru amenajarea unei băi mici 

Opțiunile de depozitare și mobilierul ales în mod practic transformă chiar și cele mai mici băi de apartament în încăperi stilate și moderne. Oferta foarte generoasă te va ajuta să amenajezi baia ta astfel încât să obții exact sentimentul pe care-l cauți atunci când observi toate detaliile mobilierului și accesoriilor. Baia poate deveni colțul tău de rai și relaxare!

Cu ajutorul specialiștilor de la BadenMob, baia ta poate fi stilată, practică și cu spațiul organizat eficient. O baie mare este un lux la care, majoritatea dintre noi, doar visează – o cadă somptuoasă în mijlocul băii, cu fotolii elegante și un șemineu aprins sunt detalii la care, poate, și tu te gândești, nu? Poate că unele băi arată așa, însă și o încăpere de baie compactă poate fi superbă, exact pe gustul tău.

Specialiștii în amenajări interioare te pot ajuta să pui în practică câteva trucuri ce vor aduce stil în baia ta, astfel încât nici nu te va mai deranja că este mică. Mobilierul pentru baie propus de BadenMob îți va permite să scoți tot ce este mai bun din spațiul disponibil, iar în combinație cu accesorii și textile superbe vei obține baia visurilor tale.

1. Folosește sticlă.

Cabina de duș cu uși fără cadru în combinație cu faianța albă va oferi spațiului un strop de farmec pe care îl vei aprecia în fiecare zi.

2. Formele geometrice vor adăuga un punct de interes designului băii, fără a o copleși.

Dacă ai o formă geometrică preferată, o poți folosi pe faianța din baie dar și în bucătărie și terasă sau balcon, pentru a crea o temă subtilă ce va lega diferite încăperi funcționale din casă.

3. Văruiește baia cu efecte optice ce dau impresia de înălțime.

Jumătatea inferioară a băii poate fi vopsită într-o culoare închisă ce va oferi adâncime băii. Acest truc simplu dar inteligent îl poți pune ușor în aplicare pentru a face un spațiu să pară mai mare decât este.

4. Montează robineții direct în perete.

Această idee funcționează bine în băile compacte deoarece țevile pot fi ascunse fără a fi nevoie de un piedestal. În acest fel, spațiul liber obținut poate fi folosit pentru instalarea unor rafturi sau pentru coșul de rufe.

5. Gândește ca un expert. 

Din punct de vedere arhitectural și vizual, este mai bine să se mențină senzația de spațiu deschis și să nu se aglomereze prea multe lucruri la vedere. Schimbă des accesoriile mici, agață prosoapele pe bare sau de cârlige, alege tipare cât mai minimaliste și, în general, păstrează lucrurile cât mai simple. Baia va părea mai mare dacă alegi o chiuvetă simplă, un paravan de sticlă în locul perdelei de duș și suprafețe reflectorizante precum faianță de ceramică.

6. Mobilierul modular pentru baie montat pe perete rămâne preferatul clienților pentru nevoile de stocare, datorită simplității și a aspectului său fluid.

BadenMob oferă o gamă variată de înălțimi, lățimi și adâncimi, ceea ce înseamnă că puteți crea mobilier  semi-personalizat ce se potrivește cel mai bine cu spațiul din baia ta. Vei găsi online mobilier de baie de diverse culori și nuanțe – de la tonuri blânde până la cele puternice – dar și o mulțime de texturi diferite.

7. Un spațiu modest nu ar trebui să limiteze creativitatea.


Ia în considerare folosirea de mobilier multi-funcțional și independent pe care-l poți muta după nevoie. Scaunele mici și coșurile de rufe ce pot fi aranjate după chef sunt o opțiune foarte bună, mai ales dacă intenționezi să te muți după o perioadă.

8. Investește în sisteme de depozitare pe verticală. 

Sunt geniale pentru spațiile mici. Astfel vei avea ocazia să ții la vedere produse cosmetice cu ambalaj luxos și atrăgător ce te vor încânta în fiecare zi. Dacă spațiul este foarte limitat, poți muta etajera pe roți din dormitor în baie când este nevoie.

9. Alege accesorii negre sau pastel. 

Dacă bugetul nu îți permite să renovezi toată baia, accesoriile inteligent alese vor face minuni într-un spațiu compact. Specialiștii în amenajări interioare recomandă accesoriile monocrome deoarece reprezintă una dintre tendințele noului an și sunt foarte ușor de implementat dar și nuanțele pastelate pentru un aspect modern. Aplică stilul preferat atunci când alegi oglinzile pentru baie, corpurile de iluminat și accesoriile ce vor transforma instantaneu spațiul din baie.

În concluzie, nu lăsa o încăpere mică de baie să fie o barieră pentru crearea amenajării mult dorite – găsești la BadenMob toate sfaturile și trucurile de care ai nevoie de la experți. Lasă imaginația să zboare și alege dintre ideile de mai sus pe cele care crezi că te vor ajuta să obții o baie modernă și funcțională pentru tine și familia ta.

Related posts

6 reguli de urmat în alegerea căzii de baie

Adina Meyers

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Adina Meyers

Care sunt cele mai importante 5 beneficii ale cabinelor de duș din sticlă?

Adina Meyers