Decor

Tips and tricks pentru amenajarea unei cafenele 

Te-ai hotărât să-ți deschizi o cafenea, însă nu știi ce echipă de profesioniști să alegi? Înainte de a începe căutarea asigură-te că ai câteva cunoștințe în domeniu și că vei ști pentru ce să optezi. Astfel, îți vei transforma viziunea într-o realitate într-un mod ușor și fără prea mult stres.

Amenajarea unei cafenele reprezintă un proces complex care necesită atenție deosebită asupra detaliilor și obiective bine stabilite. Ce fel de cafenea vrei să fie? Ce fel de public dorești să atragi? Care este stilul de amenajare pentru care ai dori să optezi? Așadar, care sunt cele mai utile sfaturi pentru a gândi un local de succes? În primul rând, trebuie să accesezi servicii profesionale design interior Bucuresti.

Gândește fiecare spațiu al cafenelei într-un mod unic și confortabil pentru viitorii clienți. Fiecare persoană își dorește intimitate atunci când își savurează cafeaua într-un spațiu public. Tu ești cel care trebuie să se gândească cum poate să ofere cea mai bună experiență. Așadar, calculează atent spațiul pe care mesele, scaunele și obiectele decorative urmează să-l ocupe. Apoi, asigură-te că există suficient spațiu între fiecare masă, dar și pentru mișcare. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca angajații să nu aibă loc să treacă printre mese. 

Ia în calcul activitățile pe care clienții ar putea să dorească să le desfășoare în cafenea. Este din ce în ce mai practicat lucratul de tip remote. Așadar, pregătește-ți localul și pentru astfel de activități. Asigură-te că există prize în apropierea fiecărei mese și că wi-fi-ul funcționează rapid și eficient. De asemenea, nu uita să amenajezi spații pentru fumători. Într-un grup de prieteni există de obicei cel puțin un fumător, iar el poate influența alegerea localului. O terasă este ideală pentru timpul verii. Cât despre perioada iernii, este potrivit să achiziționezi încălzitoare și pături călduroase. 

Iluminatul corespunzător este cel care poate determina o atmosferă plăcută în care clientul va dori să revină. Lumina caldă este mai relaxantă și reprezintă o variantă potrivită pentru amenajare cafenea. De asemenea, intensitatea trebuie atent selectată. Cât despre amplasare, este potrivit să amplasezi deasupra sau în dreptul fiecărei mese cel puțin o sursă de lumină. 

Echipa cu care alegi să colaborezi este la fel de importantă. Este aproape imposibil să obții rezultatele dorite în lipsa unor profesioniști. Așadar, contactează o firmă pe care te poți baza și care îți va oferi sfaturi utile.

Comunicarea între cele două părți reprezintă cheia obținerii unui rezultat de succes. Asigură-te că îți alegi o echipă care îți înțelege dorințele și care te poate ajuta să le dezvolți într-un proiect reușit. Investește într-o colaborare ce-ți va aduce numai beneficii.

Amenajează-ți localul cu bun gust și într-un mod original! Astfel, vei obține o afacere care va atrage clienții și îi va determina să revină cu drag. Gândește-te la nevoile publicului țintă și îndeplinește-le printr-o amenajare ingenioasă!

Related posts

Classic blue, culoarea anului 2020, în designul interior: idei – FOTO

Adina Meyers

Adaugă locuinței un aer de sezon!

Adina Meyers

Lemnul în casele noastre

Adina Meyers