Amenajari Interioare Decor Home

Redecorarează-ți casa pentru o stare mai bună cu aceste trucuri simple

Nevoia de a schimba uneori mediul, este una normală iar o redecorare a casei totală sau parțială îți oferă o altă perspectivă a locului în care trăiești. În plus aceasta îți poate aduce, inclusiv o stare de bine și mai multă poftă de viață. 

Pentru a face anumite schimbări nu este nevoie să aloci un buget foarte mare, ci te poți orienta către acele investiții mai accesibile, care îți pot rezolva rapid și ușor această nevoie. 

Dacă spre exemplu, lenjeriile de pat s-au deteriorat sau pur și simplu nu îți mai plac, schimbarea acestora pot produce o perspectivă cu totul diferită în locuința ta. 

O altă situația în care te poți regăsi este aceea, în care ai făcut câteva modificări în casă iar acum cromatica nu se mai îmbină ca înainte, husele de scaune sau de fotolii sunt în totală antiteză cu restul camerei.

Dacă scaunele pe care le ai acum nu se mai potrivesc pur și simplu cromatic, nu este necesar să le schimbi ci poți să te folosești de huse de scaune de pe CasaMoise.ro, care nu doar că au rolul de a schimba aspectul scaunelor tale, dar le și protejează. 

Iată mai jos și alte câteva schimbări pe care le poți face în locuința ța, rapid și ușor. 

Living room

Aici nu vorbim doar despre prima interacțiune a vizitatorilor, atunci când ajung în casa ta dar și despre felul cum te simți tu în sufragerie, după o zi grea. Spre exemplu, sufrageria este acel loc în care se spun povești alături de cei dragi, se vizionează filme și se râde în hohote. 

Așadar, aici trebuie să fie acel spațiu, în care să te simți foarte confortabil și care să aibă și un design plăcut. 

Dacă spre exemplu, aspectul canapelei tale nu mai este ceea ce îți dorești, o poți acoperi cu o husa în culorile preferate și împreună cu câteva perne moi, ai reușit să aduci o schimbare, din doar câteva gesturi. 

Un covor nou, modern sau unul moale pe care atunci când pășești să simți ca ești acasă, ar îmbunătății camera și ar fi și o sursă de relaxare pentru tine și vizitatorii tăi.

Multitudinea de variante de culori ale covoarelor oferă și un plus de cromatică a casei. Poți să îmbini culoarea pereților cu a covorului sau cu nuanța draperiilor.  Nu uita să folosești să câteva tablouri și decorațiuni care să aducă un plus de valoarea acestei schimbări. 

Bucătărie

O mare parte din timp, îl petrecem în bucătărie și în general, locul în care gătești sau iei masa alături de cei dragi, vrei să fie amenajat după gustul vostru.

Chiar dacă nu poti schimba întreaga mobilă din bucătărie te poți orienta către a schimba covorul, perdele sau culoarea scaunelor. Sau dacă dorești poți alege să vopsești o parte din ușile dulapurilor de bucătărie sau mânerelor de la dulap. 

Scaunele, de obicei, sunt cele mai afectate de uzură și trebuie protejate. O husă pe lângă protecție oferă și o comoditate în plus.

Nu uita să te folosești de flori fie în ghiveci, fie în vază, care vor aduce o notă de prospețime în bucătărie. 

BAIA

Un loc intim în care vrei să fi singur și în care de multe ori cu un duș cald ai timp să îți pui ordine în gânduri și să iei cele mai bune decizii în viață.

Locul tău îl poți face așa cum îți dorești, cu un covoraș micuț și cochet, un suport pentru prosoape, care poate fi schimbat ori de câte ori îți dorești. 

Folosește-te de rafturi suspendate sau de suporțti de bambus pe care să să așezi lucurile de care ai nevoie, dar care să aducă și un design relaxat. 

Pune și obiecte de decor în culorile preferate, care să schimbe atmsofera, într-una cu adevăarat plăcută.

Related posts

Cum se transforma o usa veche intr-o etajera chic

Adina Meyers

4 avantaje importante ale centralelor termice

Adina Meyers

Incalzirea prin pardoseala – avantaje si dezavantaje

Adina Meyers