Calatorii Home LifeStyle

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Cascada Bigăr este cel mai vizitat obiectiv turistic natural din Banatul Montan. Cascada a fost inclusă de un site american de turism în topul celor mai frumoase căderi de apă din lume.

Cascada Bigăr se află în Parcul Național Cheile Nerei-Beuşniţa, la marginea Drumului Național 57B, ce face legătura între localitățile Anina și Bozovici.

Cascada Bigăr a devenit cunoscută la nivel mondial în anul 2013, după ce site-ul american „The World Geography” a clasat-o pe primul loc în topul celor mai frumoase cascade din lume. Imaginea pe care o creează perdelele de apă ce se revarsă peste stâncile acoperite de muşchi este de-a dreptul fermecătoare.

Izvorul Bigăr

Izvorul Bigăr (cunoscut și sub denumirea de Izbucul Bigăr) este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervație naturală de tip mixt), situată în județul Caraș-Severin, pe teritoriul administrativ al comunei Bozovici.

Related posts

Expozitia Cruci de piatra se prelungeste pana pe 24 octombrie

Adina Meyers

Fii tu FEMEIA MODERNA! Vino la workshop alaturi de revista Tratamente naturiste!

Adina Meyers

DIY: Cum sa-ti faci singura parfumul preferat

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe