Amenajarea perfectă pentru camera copiilor se află la intersecția dintre imaginația copiilor și simțul practic al părinților. Din această muncă în echipă poate rezulta un design cu adevărat deosebit. 

Camera celui mic trebuie să îmbie la relaxare, dar să fie și un spațiu potrivit jocului.

Părinții care amenajează camera copiilor caută, în primul rând, materiale calitative și soluții ușor de curățat, astfel asigurându-le celor mici un mediu optim de dezvoltare.

Dintre acestea, vopselele pe bază de apă, tapetele din hârtie și țesăturile din bumbac, in sau lână sunt ideale pentru amenajarea camerei copiilor. Trebuie să avem în vedere și funcționalitatea, astfel trebuie să căutăm soluții de depozitare ușor accesibile cei mici: rafturi, biblioteci, etajere la care să poată ajunge cu ușurință.

În ceea ce privește cele mai adecvate culori pentru dormitoarele celor mici, nuanțele pastelate sau culorile vesele, în combinație cu o sursa de lumina discretă sunt indicate.

Tapetele, vopseaua, perdelele, covoarele și stickerele se află în topul celor mai cumpărate produse când vine vorba de amenajarea camerei celor mici.

Accesorii și decorațiuni

Oglinzile din plexiglas (care nu se sparg, eliminând posibilitatea de rănire), pernele decorative și covoarele cu modele speciale, tablourile, stickerele pentru pereți, lămpile, ceasurile sau produsele pentru desenat și pictat sunt doar unele dintre produsele destinate copiilor care se pot găsi pe rafturile magazinelor de profil.

Related posts

Şemineele, în prim-plan

Adina Meyers

Amenajează un loc de joacă sigur cu dale de cauciuc

Adina Meyers

Spatii de depozitare in dormitor

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe