Amenajare camera copilului Home Practic

Camera copilului, un colț de poveste

Amenajarea perfectă pentru camera copiilor se află la intersecția dintre imaginația copiilor și simțul practic al părinților. Din această muncă în echipă poate rezulta un design cu adevărat deosebit. 

Camera celui mic trebuie să îmbie la relaxare, dar să fie și un spațiu potrivit jocului.

Părinții care amenajează camera copiilor caută, în primul rând, materiale calitative și soluții ușor de curățat, astfel asigurându-le celor mici un mediu optim de dezvoltare.

Dintre acestea, vopselele pe bază de apă, tapetele din hârtie și țesăturile din bumbac, in sau lână sunt ideale pentru amenajarea camerei copiilor. Trebuie să avem în vedere și funcționalitatea, astfel trebuie să căutăm soluții de depozitare ușor accesibile cei mici: rafturi, biblioteci, etajere la care să poată ajunge cu ușurință.

În ceea ce privește cele mai adecvate culori pentru dormitoarele celor mici, nuanțele pastelate sau culorile vesele, în combinație cu o sursa de lumina discretă sunt indicate.

Tapetele, vopseaua, perdelele, covoarele și stickerele se află în topul celor mai cumpărate produse când vine vorba de amenajarea camerei celor mici.

Accesorii și decorațiuni

Oglinzile din plexiglas (care nu se sparg, eliminând posibilitatea de rănire), pernele decorative și covoarele cu modele speciale, tablourile, stickerele pentru pereți, lămpile, ceasurile sau produsele pentru desenat și pictat sunt doar unele dintre produsele destinate copiilor care se pot găsi pe rafturile magazinelor de profil.

Articole similare

Work-from-anywhere. Munca de oriunde din lume, cel mai nou trend pe piața muncii

Redactia

Cum discutam despre bani intr-o amenajare?

Redactia

Sika Romania: un adeziv de calitate inferioara creste de 3 ori costurile lucrarii

Redactia