Home Practic

Transport dulapuri, paturi și mobilă de bucătărie

În timpurile noastre moderne, toată lumea are din abundență un număr imens de lucruri, haine și încălțăminte.

Prin urmare, în fiecare apartament există un dulap încorporat, un dulap culisant sau un dulap mare și, uneori, mai multe, pentru a depozita hainele familiei. Dacă problema mutării sunt dulapurile, atunci nu o poți face fără ajutorul profesioniștilor. De aceea recomandabil este să apelezi la firma de transport mobilă.

Trebuie menționat că transportul dulapului se realizează numai în formă demontată. Acest lucru este logic, deoarece o singură echipă nu îți poate scoate complet dulapul din apartament, și nici ușile, nici ascensoarele, nici scările nu permit acest lucru. Prin urmare, primul pas în transportul unui dulap este ca acesta să fie demontat.

Transport paturi

La ora convenită specialiștii firmei de mutare mobilă vin și aduc toate accesoriile și instrumentele necesare pentru ambalare. Specialiștii dezasamblează patul, ambalează cu atenție toate șuruburile și elementele de fixare, astfel încât să nu se piardă nimic. Salteaua este învelită cu peliculă extensibilă pentru a o proteja de contaminările posibile și de deteriorare în timpul transportului.

După ce patul este dezasamblat și toate piesele sunt ambalate, lucrătorii scot patul din apartament și îl fixează în mașină, astfel încât în ​​timpul deplasării elementele să nu se miște și astfel să nu fie deteriorate. La noul loc, se desfășoară același ciclu dar în ordine inversă. Astfel, nu trebuie să îți faci griji pentru nimic și vei fi plăcut surprins de calitatea și viteza de lucru a angajaților, seara când te vei întinde în patul moale preferat, amplasat în noul apartament. Dacă poți dezasambla singur patul și îl poți împacheta, poți comanda doar serviciul de încărcare, transport și descărcare.

Articolul integral aici!

Related posts

Arhitectură socială. Competiția „Acasă pentru umanitate” și-a desemnat câștigătorii – FOTO

Adina Meyers

A twist on yellow grey geometry from Sarah Capel Printing

Adina Meyers

Secretele „murdare” din bucătărie! Trucuri geniale pe care să le aplici

Adina Meyers