Pe scurt: decor glamour. Unii il considera excentric, altii prea incarcat, in realitate, el reprezinta dovada ca moda revine.

Ai putea crede ca este un salon de la curtea Frantei sau o camera din palatul de clestar, dar nu este asa. Livingul propus de Fantasia Interiors este o amenajare reala, din zilele noastre. Compozitia este o dovada de maiestrie a designerilor si, fireste, nu se preteaza in orice fel de spatiu. Amenajarea, foarte pretentioasa, este potrivita pentru vile sau case vechi boieresti, reconditionate, dar si in apartamente mari, gen penthouse, unde spatiul nu reprezinta o problema. Este obligatoriu ca un astfel de ambient sa fie amplasat intr-un cadru generos, in primul rand pentru ca piesele sa fie puse in valoare, dar si pentru a nu crea senzatia de aglomeratie. Din cauza modelului foarte incarcat al mobilierului si accesoriilor, este bine sa optati pentru un numar redus de astfel de piese intr-o singura amenajare, altfel riscati ca decorul sa devina obositor, iar elementele componente sa-si piarda individualitatea.

Bogatia modelelor si-a pus amprenta si asupra cromaticii, care nu poate fi prea variata: nuante de argintiu, auriu, negru si sclipiri de cristal.

Fotoliu auriu; dim. (LxPxH): 86x86x131 cm; finisaj: argintiu stralucitor; tesatura: piele lucioasa aurie; Pret: 5.357 euro+TVA
Comoda cu 4 usi; dim. (LxPxH): 252x60x89 cm; finisaj: foita argint/argintiu stralucitor; Pret: 12.804 euro+TVA
Aplica otel si lemn; dim. (LxPxH): 195x15x195 cm; finisaj: argintiu si sticla; Pret: 7.004 euro+TVA
Masuta cafea Deco cu oglinzi (pe rotile); dim. (LxPxH): 100x100x29 cm; finisaj: placata cu oglinzi; Pret: 2.000,90 euro+TVA
Masuta cafea; dim. (LxPxH): 150x40x45.5 cm; finisaj: foita argint; Pret: 2.486 euro+TVA
Oglinda; dim. (LxPxH): 138x13x264 cm; finisaj: argintiu; Pret: 6.402 euro+TVA
Produsele sunt o creatie Cornelio Cappellini, prin FANTASIA INTERIORS.

 

Related posts

Un altfel de a gandi amenajarea bucatariei

Adina Meyers

Trucuri pentru aranjarea mesei

Adina Meyers

Ai un dormitor mic? Iata cateva idei de amenajare a spatiilor de depozitare

Adina Meyers