Accentul cade pe finisajul mobilierului, care este vedeta amenajarii.

Gama de mobilier Whisky, propusa de Mobexpert, abordeaza cu simplitate stilul rustic contemporan, folosind linii drepte, materiale naturale, precum lemnul masiv de mesteacan, si finisaje in culori calde.

Efectul spectaculos este obtinut prin atentia cu care sunt realizate detaliile. Finisajul este realizat din fasii de nuc brazilian cu striatii, care imbraca in diferite nuante „de whisky” fiecare piesa de mobilier. Jocul de linii orizontale si verticale, dar si textura mozaicata a finisajelor, indeamna la o experienta vizuala si tactila unica. Eleganta aproape sobra a compozitiei este in mod surprinzator asociata cu un finisaj inovator, ce ii confera unicitate. Lemnul masiv de mesteacan are fasii in relief din nuc brazilian, intr-un joc subtil de nuante naturale si texturi care fac din fiecare piesa de mobilier un element unic pentru un spatiu cu personalitate.

Simplitatea designului, volumele minimaliste, dar generoase in acelasi timp, permit ambientari dintre cele mai diverse, in ton cu personalitatea si gustul fiecaruia.

Living Whisky realizat din lemn masiv si fasii din furnir de mesteacan, finisaj: nuc brazilian. Compozitie: comoda TV, dim.: 180x50x50 cm, Pret: 2.499 lei; etajera lata, dim.: 100x35x200 cm, Pret: 2.799 lei; vitrina cu o usa, dim.: 50x45x200 cm, Pret: 1.699 lei; masuta cu sertar, dim.: 80x80x35 cm, Pret 1.289 lei; fotoliu SETH cu tapiterie din stofa, dim.: 72x66x78 cm, Pret: 789 lei

Related posts

Ești în căutarea unui administrator profesionist pentru imobilul tău? 

Adina Meyers

Perdelele – o solutie rapida de a schimba camera unui copil

Adina Meyers

Detalii esentiale de avut in vedere in alegerea iluminatului pentru living

Adina Meyers