LifeStyle

Spune-i vorbe dulci…

Secretul unei relatii armonioase este sa îti gaseşti mereu timp sa-ti surprinzi partenerul. Pentru a-i face o bucurie, nu este întotdeauna nevoie sa-i cumperi un cadou scump. Uneori, un alint sau un compliment ajung sa însenineze ziua celor dragi. Cu noua combina frigorifica de la Beko BK386WDR+ cu functia Voice Recorder poti sa-i alinti în fiecare zi pe cei dragi, lasându-le un mesaj tandru.

Alte functii:

Combina frigorifica BK386WDR+ îti ofera un spatiu generos de refrigerare de 380 de litri, suficient pentru a pastra hrana proapata pentru familia ta pentru o saptamâna întreaga, în vreme ce functia speciala antibacteriana HygION protejeaza alimentele de bacteriile care altereaza mâncarea. Combina este dotata şi cu functia speciala Water Dispenser (dozator de apa) care îti ofera apa proaspata şi rece oricând.

În plus, combina frigorifica BK386WDR+ este prietenoasa cu bugetul tau. Fiind un produs de clasa energetica A+, combina BK386WDR+ are un consum de electricitate de doar 280 de kWh, cu 20% mai scazut decât cel al clasei energetice A.

Combina frigorifica Beko BK386WDR+

Volum util total 327 de litri

Volum util frigider 240 de litri

Volum util congelator 97 de litri

Clasa energetica A+

Consum anual de electricitate 280 de kWh

Capacitate de congelare: 5 kilograme pe zi

Autonomie 18 ore

Termostat reglabil

Functie Water Dispenser

Functie Voice Recorder

Functie speciala antibacteriana HygION

Related posts

Ministerul Culturii atrage încă un partener în campania „Citește Românește”

Adina Meyers

Cat de utile sunt pernele cu memorie?

Adina Meyers

Reynaers Aluminium Romania tinteste majorarea cifrei de afaceri cu 75% in 2015

Adina Meyers