LifeStyle

Panasonic prezinta “tehnologia revolutionara” la IFA 2009

Experienta Full HD 3D, noile optiuni pentru camere digitale si stirile despre sistemele Home AV provoaca entuzias

Berlin, Germania, 3 septembrie 2009 – Panasonic Corporation prezinta ultimele sale produse si tehnologii audio vizuale digitale la Expozitia de Produse Electrocasnice IFA 2009, care are loc la Berlin, în perioada 4-9 septembrie, la standul din sala 5.2 a/b.

Anul acesta, vizitatorii se pot astepta la o experienta cu totul noua, prin imagini mai reale ca niciodata, datorita noii tehnologii Panasonic Full HD 3D. În cele doua sali 3D din zona standului public al Panasonic, personajele par ca se desprind de pe ecrane, astfel încât spectatorii au impresia ca fac parte din film.

Despre tehnologie

Seria diversificata a produselor audio-video digitale de la Panasonic, incluzând televizioare cu ecran plat Full HD, aparate foto digitale (compacte sau cu obiective interschimbabile), recordere Blu-ray Disc si camere video HD, le permit utilizatorilor sa savureze imagini mai limpezi, mai vii si sunete mai uimitoare decât au experimentat vreodata – toate la ei acasa. Anul acesta, Panasonic expune o gama larga din ultimele sale produse high-definition, care au depasit stadiul de prototip, devenind realitate, datorita tehnologiilor de vârf, lidere în industrie, dezvoltate de Panasonic.

“Tehnologie revolutionara”

Sloganul standului Panasonic de la IFA, de anul acesta, este “Tehnologie revolutionara”, deoarece compania prezinta multe noi tehnologii importante care pot revendica acest titlu. Zona de Cinema 3D, care ofera experienta vizionarii Full HD 3D în conditii de cinematograf, va fi vedeta acestui an. Panasonic, lider în industrie pentru tehnologia Full HD 3D, îsi va prezenta sistemul de top Full HD 3D Home Theater în cele doua sali 3D special desemnate.

Acest sistem Home Theater depaseste cu mult actuala tehnologie conventionala 3D, fiind prima din lume care prezinta Full HD 3D cu o calitate a imaginii mult sporita si o experienta vizuala care pare rupta din realitate. Pe tot parcursul IFA, vizitatorii standului Panasonic pot nu numai sa vizioneze trailere de filme 3D, ci si sa ia parte la o experienta 3D care nu are precedent în standardele de astazi.

Tehnologia VIERA

La standul destinat VIERA, Panasonic prezinta seria extinsa de ecrane cu plasma si LCD, care include televizoare de la 19 la 103 inci. Seria de produse VIERA este cunoscuta pentru felul în care îmbina imaginile de înalta calitate, conectivitatea inteligenta, preocuparea pentru mediu si designul elegant.

Vizitatorii au ocazia sa experimenteze tehnolgia revolutionara a Panasonic, NeoPDP, încorporata în seriile VIERA Z1, V10, G15 si G10. Datorita unor caracteristici precum intermitenta subcâmpurilor de 600Hz cu Intelligent Frame Creation Pro, reproducere a culorilor certificata THX, modul pentru jocuri si timpul de raspuns de 0.001ms, ecranele NeoPDP sunt cele mai potrivite pentru scene rapide de sport, filme de actiune si jocuri captivante. NeoPDP furnizeaza imagini în miscare de mare claritate si bogate în detalii, dar în acelasi timp menajând ochii.

VIERA CAST – continut Internet pe televizor

Cu VIERA CAST, telespectatorii pot accesa anumite continuturi de Internet prin simpla apasare a unui buton, în timp ce stau la televizor. Panasonic va anunta noul parteneriat VIERA CAST care include cotidianul german BILD, binecunoscutele posturi de televiziune germane ZDF si ARD (Tagesschau) si, în viitorul apropiat, postul spaniol RTVE. Eurosport îsi va extinde continutul existent cu alte doua limbi.

Noile modele TV

Panasonic va extinde actuala serie V10 NeoPDP pentru a include noi ecrane cu plasma de 65 si 58 de inci. Când e vorba de calitatea imaginii, seria de ecrane cu V10 se afla în topul produselor VIERA. Multumita intermitentei subcâmpurilor de 600Hz cu Intelligent Frame Creation Pro, a unei rezolutii a imaginii de 1080 linii, a culorilor certificate THX si a contrastului dinamic de peste 2.000.000:1, V10 s-a detasat prin imagini electrizante, la nivel de cinematograf. În seria V10 e inclusa si functia VIERA CAST, care le permite utilizatorilor sa acceseze continuturi de Internet pe televizor. Alte dimensiuni din seria V10 sunt ecranele de plasma de 42 de inci (TX-P42V10) and 50 de inci (TX-P50V10).

Inovatii la camerele foto digitale

Pentru a-si spori familia digitala LUMIX, Panasonic inaugureaza DMC-GF1. Aceasta noua camera digitala cu obiectiv interschimbabil ofera optiuni si performante de nivel profesionist într-un format compact, usor de folosit. The GF-1 se adauga familiei LUMIX G Micro System pentru a extinde gama de produse cu standardul Micro Four Thirds System.

Mai mult, Panasonic prezinta ultimele sale camere foto digitale LUMIX, cu tehnologii revolutionare precum ultra-stabilizator Power O.I.S, recunoastere faciala, iA (mod Auto inteligent) si posibilitatea de a filma HD (AVCHD Lite). Panasonic prezinta DMC-ZX1, care include un obiectiv ultra wide angle de 25 mm, cu un zoom optic puternic de 8x, într-un format compact, elegant; camera DMC-FZ38 super-zoom, care permite utilizatorului sa faca si fotografii si filme de înalta calitate; elegantul DMC-FX60 cu un obiectiv ultra wide angle de 25mm si ulta compactul DMC-FP8.

Noutati în materie de produse AV pentru casa

Panasonic, lider al industriei în tehnologia Blu-ray, prezinta recorderele Blu-ray Disc pentru piata germana, precum si noile modele pentru Franta. DMR-BS850 si DMR-BS750, care folosesc tunere gemene de înalta definitie, sunt capabile sa înregistreze doua programe simultan.

În plus, ambele modele includ sistemul VIERA CAST, care le ofera utilizatorilor acces la servicii online precum YouTube, Picasa, Bloomberg si ARD-Tagesschau. Porturile pentru card SD si USB le dau utilizatorilor posibilitatea de a reda multe formate video (AVCHD, MPEG2, DivX), foto (JPEG), si audio (MP3). Pe lânga redarea discurilor Blu-ray, drive-ul optic e capabil sa citeasca DVD-uri si CD-uri.

Produsele Home Video de la Panasonic sunt cunoscute pentru calitatea remarcabila a imaginii si pentru sunetul impecabil, precum si pentru conectivitatea perfecta cu alte produse Panasonic. Pe lânga noile recordere Blu-ray, Panasonic prezinta si gama extinsa de playere si sisteme home cinema Blu-ray. Toate sunt dotate cu VIERA CAST, pentru acces la anumite continuturi online. În plus, porturile de card SD si USB ofera o conectivitate excelenta. Toate aceste trasaturi le confera cel mai înalt nivel de calitate si confort pentru consumator.

Angajament fata de mediu si de societate

Vizitatorii standului Panasonic de la IFA pot afla mai multe despre angajamentul social si de mediu al companiei. Catlin Arctic Survey, o colaborare internationala dintre exploratorii polari si câteva din organismele stiintifice de vârf ale lumii, a fost sponsorizat de Panasonic si va fi prezentat la IFA. Scopul acestei expeditii polare a fost de a masura grosimea ghetii arctice. Datele adunate în timpul expeditiei vor fi prezentate la Summitul Mondial asupra climei de la Copenhaga, din decembrie, si au drept scop rezolvarea uneia dintre principalele probleme de mediu ale timpului nostru: Cât timp va ramâne gheata arctica o componenta permanenta a planetei? Martin Hartley, membru si fotograf principal al expeditiei, va fi prezent la IFA pe 4 septembrie pentru a vorbi despre experienta lui cu Panasonic LUMIX în asprul mediu polar. În plus, Panasonic va prezenta cele mai ecologice si eficiente produse. Pentru prima data în Europa, Panasonic va prezenta noua sa viziune în managementul energiei, care le va permite consumatorilor sa ajunga în viitor la o casa cu zero emisii de carbon.

Electrocasnice eficiente energetic

Panasonic va prezenta si seria de frigidere si masini de spalat, în zona destinata distribuitorilor si presei. Compania a introdus primele sale electrocasnice pe piata europeana abia cu câteva luni în urma. Aceste produse Panasonic sunt deja pozitionate pentru a stabili noi standarde în materie de calitate si eficienta energetica.

 

Related posts

De Ziua Copilului, cei mici isi pot descoperi o noua pasiune: bricolajul

Adina Meyers

3 ani si 1 milion de flori trimise

Adina Meyers

Aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux reinventeaza curatenia in casa si masina

Adina Meyers