LifeStyle

Tefal Resource – Tu reciclezi, noi te răsplătim!

Think green! Când excelența în inovație și sustenabilitatea se întâlnesc, ia naștere o inițiativă eco-friendly pentru un mediu înconjurător protejat. Tefal Resource este gama de vase pentru gătit fabricată din aluminiu 100% reciclat.

Reciclează tigaia veche și ai 50% reducere la vasele de gătit Tefal Resource

Oare știi care sunt avantajele reciclării? Un mediu mai curat, care să ofere siguranța & fericirea generației viitoare, dar și o mega reducere la produsele Tefal Resource. Vino până pe 30 octombrie 2019 în hypermarketurile Carrefour cu tigaia veche și primești 50% discount la gama Tefal Resource.

Completează-ți colecția cu produse rezistente în timp! Realizate în Franța, din aluminiu 100% reciclat, acestea nu conțin compuși toxici PFOA. Învelișul antiaderent Titanium Pro permite folosirea ustensilelor metalice, așadar tigăile Tefal Resource garantează aceleași rezultate precum cele confecționate din aluminiu clasic. Mai mult, sunt compatibile cu orice sursă de căldură: flacără, cuptor și plită pe inducție.

Urmează câțiva pași simpli și înnoiește-ți bucătăria cu super vasele de gătit Tefal Resource:

  1. Vii în hypermarketurile Carrefour cu orice tigaie veche și o predai la Serviciul Clienți
  2. Primești la schimb voucherul pentru discount
  3. Alegi produsul Tefal Resource preferat din hypermarketuri sau de pe site-ul Carrefour
  4. Folosești voucherul și beneficiezi de reducerea de 50%

Ce spui de un wok, o cratiță sau poate o formă nouă de copt tarte? Alege dintre cele 13  “ajutoare” gata pregătite pentru sesiuni super simple de bucătărit și savurează preparate sănătoase & delicioase!

#GoodToKnow Reducerea se aplică doar vaselor de gătit Tefal Resource, iar cu un voucher poți  achiziționa un singur produs.

Start making responsible choices! 🙂

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și

de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Related posts

Platforma Internațională de Teatru București # 5: istoria cu i mic (11 – 14 octombrie 2018)

Adina Meyers

Cele mai importante motive pentru care sa alegi un dezumidificator casnic

Adina Meyers

Doua antreprenoare din Bucuresti vor 500 de mii de euro dintr-un business cu pardoseli in 2015

Adina Meyers