LifeStyle

Carrefour Militari iti ofera cupoane de benzina cadou!

Inca din 2001, de la intrarea pe piata din Romania, Carrefour s-a implicat intr-un numar mare de actiuni sociale, culturale, care vizeaza mediul inconjurator sau segmente defavorizate din populatie, diversificandu-si o data cu expansiunea sa, promotiile si ofertele speciale.

Carrefour Militari, primul hypermarket deschis in Romania, in partea de vest a capitalei, isi rasplateste clientii in cupoane de benzina cadou.

Astfel, cei care aleg sa-si faca cumparaturile in Carrefour Militari, cumparand de minim 200 de lei primesc un cupon de benzina cadou (in valoare de 10 lei), care poate fi folosit in benzinaria Carrefour.

Pozitionat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti, Carrefour Militari ofera clientilor sai un serviciu in plus: benzinaria Carrefour, amplasata in imediata vecinatate a hypermarketului.

Benzinaria Carrefour comercializeaza 2 tipuri de carburanti:

–          Benzina Euro 95 si Euro 4

–          Motorina Euro 5 (incepand cu 1.10.2009)

Clientii care alimenteaza la benzinaria Carrefour pot plati cash, folosind  cardul sau cupoane de benzina. In plus, Carrefour pune la dispozitia persoanelor fizice sau juridice, cupoane de benzina care faciliteaza cumpararea carburantului pentru colaboratorii sau partenerii de afaceri.

Programul benzinariei este de luni pana duminica de la 08:00 – 22:00.

In Romania, Grupul Carrefour opereaza in acest moment, 22 de hypermarketuri si 24 de supermarketuri.

Articole similare

Danaartgallery si Gradina OAR organizeaza expozitia de fotografie cu titlul „Grile urbane”

comunicat de presa

IMAGINI ALE LUMII TRECATOARE

comunicat de presa

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017. Târgul internațional de mobilă se deschide pe 13 septembrie

comunicat de presa

1 comment

Ziwfnau 16 April, 2020 at 2:54 am

Milks enforced is composed worse sildenafil online

Reply

Lasă un comentariu