LifeStyle

Usi de intrare Gealan din sistemul S 8000 IQ

Bucuresti, 20 ianuarie 2009 – Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi, prezinta usile de intrare din sistemul S 8000 IQ, elemente de design architectural care influenteaza decisiv aspectul fatadei prin marime, forma si repartizare exterioara.

In cazul usilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol important. De aceea, Gealan a conceput traversele usii in sistemul S 8000 IQ astfel incat sa permita montarea celei mai mari armaturi posibile. In plus, dispunerea speciala a traverselor la o adancime de constructie de 74 mm permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare cu pana la 30%. Armaturile sunt deja frezate pentru a permite montarea rapida a elementelor de inchidere. In profilul usilor pot fi montate atat armaturi si module de inchidere, cat si umpluturi de pana la 40 mm. Pentru cresterea rezistentei la torsiune si pentru intarirea colturilor usii, exista si elemente de imbinare pe colt.

Profilele de usi sunt disponibile in numeroase nuante standard si extrastandard, acrylcolor si imitatie de lemn.

Avantajele usilor GEALAN

·         varietate mare de decoruri

·         fiabilitate garantata

·         cea mai buna stabilitate datorita armaturii groase si adancimii de constructie

·         siguranta impotriva intrarii prin efractie

·         izolatie termica buna prin ranforsarea cu fibra de sticla a pragurilor

·         etansari speciale impotriva curentului

·         rezistenta la ploaie

·         usor de curatat

Despre GEALAN Romania

GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. A fost infiintata in 1997 avand ca obiect de activitate, in prima faza, comercializarea produselor marca GEALAN, din 1999 trecand la productie proprie. In prezent GEALAN Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. GEALAN colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania livrand acestora componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Compania mai livreaza profile si catre pietele din Bulgaria, Republica Moldova si Germania.

 

 

Related posts

Dozare inteligenta si design premium: noua masina de spalat rufe HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch

Adina Meyers

Depeche Mode concerteaza anul viitor pe Arena Nationala!

Adina Meyers

Și grădina poate fi decorată

Adina Meyers