LifeStyle

Spune „adio!” mucegaiului in curatenia de primavara

Odata cu venirea primaverii, locuinta ta merita un tratament special, care sa mearga mana in mana cu atmosfera proaspata de afara. Si ce ocazie mai buna exista daca nu curatenia de Paste?

Casa ta trebuie sa arate impecabil cu ocazia sarbatorilor pascale, mai ales ca acestea sunt momentele in care familia si prietenii vin in vizita. Pentru a intra mai in detaliu, fiecare camera merita un tratament special pentru ca fiecare are parte de conditii aparte.

Bucataria, baia sau camera de zi, toate trebuie protejate impotriva amenintarilor aduse de diversi factori negativi, cum ar fi umiditatea sau praful si trebuie transformate in adevarate sanctuare ale sanatatii.

De asemenea, pentru astfel de sarcini, ai nevoie de produse de curatenie care pot face fata oricarei provocari. Ceresit Stop Mucegaiului All in One este un produs de curatenie universal ce are in componenta o formula care indeparteaza efectele negative ale mucegaiului, ale bacteriilor acumulate in timp si care, mai presus de acestea, are un efect de inalbire asupra suprafetei pe care a fost aplicat.

In cadrul curateniei de primavara, baia ta trebuie sa beneficieze de o atentie sporita din cauza faptului ca este un mediu ce faciliteaza dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor prin expunerea constanta la umiditate, lucru ce poate duce la probleme de sanatate. Structura si peretii unei incaperi expuse constant vaporilor de apa vor dezvolta, inevitabil, colonii de mucegai. Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie, prin formula sa imbatabila, poate curata petele de mucegai de pe placile ceramice, dezinfecteaza si este eficient impotriva murdariei si a bacteriilor.

Bucataria este un loc propice dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii daunatoare. Fiind locul unde prepari mancarea, bucataria trebuie sa se bucure de o protectie cat mai eficienta pentru a nu pune in pericol sanatatea celor dragi. Faianta si colturile tavanului sunt doua locuri predispuse aparitiei mucegaiului din cauza faptului ca sunt medii in care se acumuleaza vaporii de apa. Aplicarea Ceresit Stop Mucegaiului All in One te poate scapa cu usurinta de lupta pe care o porti incercand sa elimini mucegaiul, atat in interiorul locuintei tale, cat si in exteriorul acesteia. Iar pentru a te bucura de o casa cat mai proaspata, dupa ce ai folosit Ceresit Stop Mucegaiului All in One, poti vopsi imediat pentru ca acest produs nu necesita timp de uscare indelungat.

Inarmat cu arsenalul potrivit, operatiunea de curatenie a casei tale si protejarea sanatatii familiei, nu trebuie sa mai fie o povara, ci un ritual al renasterii dedicat locuintei si bunastarii tale.

Afla mai multe detalii aici.

Related posts

Cartoful este ingredientul secret Electrolux al lunii septembrie

Adina Meyers

Handmade home! Cum arată apartamentul cu peste 750 de plante al unui model american – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Golden Sounds cu PAL Gold

Adina Meyers