LifeStyle

Flori in dar si experiente memorabile de Ziua Indragostitilor

Felul in care se daruiesc florile la o ocazie precum Ziua Indragostitilor poate schimba modul in care acestea sunt percepute. Florile trebuie sa ajunga la destinatara intr-un mod sau moment neasteptat. 

Pe 13 si 14 februarie, curierii florariei online Floria.ro livreaza buchete de flori pana la miezul noptii, pentru ca indragostitii care isi doresc sa inceapa sau sa incheie Ziua Indragostitilor oferindu-si flori sa poata face acest lucru, pastrand surpriza.

Domnii care pregatesc pentru sambata un mic dejun in pat pentru partenera lor pot si ei sa alature un buchet spectaculos, livrat dis-de-dimineata. Iar daca planuiesc o cina romantica, sampania, lumanarile, florile si petalele de trandafiri le sunt livrate la ora aleasa. 

Floria.ro propune pentru Ziua Indragostitilor din acest an o abordare inedita a gestului de a oferi flori: livrarea florilor ca o experienta memorabila.

Cucereste-o in trei pasi

Conceptul Cucereste-o implica dragoste, suspans si multe flori. Cucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. După alte 101 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

Cadouri cu flori si ceva in plus

Parte din aceeasi misiune, de a incuraja gentlemanii sa ofere flori intr-un mod desavarsit, Floria a creat o colectie concept cu buchete de flori, carora li se adauga ceva in plus. Colectia cuprinde mai multe idei de cadouri cu flori de Valentine’s Day.

Flori si lumanare cu ravas, flori si parfum, flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz sau flori si voucher spa, sunt doar cateva dintre ideile pe care Floria le propune barbatilor atenti, gentlemanilor care isi doresc sa surprinda si sa ofere iubitei momente de poveste, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Piesele colectiei sunt cadouri concept care imbina declaratia de dragoste, suspansul si multe flori.

Flori si lumanare cu ravas Moon by Dana Rogoz

Alaturi de buchetul de flori, iubita primeste o lumanare Moon, semnata Dana Rogoz. Pe masura ce se topeste, lumanarea dezvaluie o sticluta cu un ravas cu un mesaj de dragoste. In felul acesta, iubita este surprinsa in mod repetat si va aprecia atat atentia la detalii, cat si surpriza planuita de partenerul ei. Lumanarea este semnata Moon by Dana Rogoz, iar mesajele din ravas pot fi alese de expeditor, sau acesta poate lasa soarta sa decida ce va transmite persoanei iubite.

Buchet elegant si voucher Shiseido Spa

O experienta absoluta a luxului, un cadou special pentru o femeie pretentioasa si foarte atenta la felul in care arata. Asocierea florilor cu masajul relaxant face orice femeie sa sa simta alintata si iubita.

Flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz

Pentru ca niciodata o femeie nu are prea multe genti, cadoul fashion al colectiei cuprinde un buchet spectaculos de flori, alaturi de plic rosu MOON, semnat Dana Rogoz.

Intreaga colectie concept de flori de Ziua Indragostitilor creata de Floria.ro este disponibila aici.

 

Related posts

Intalnire de gradul 0! Sase bucatari celebri pun ceva la cale!

Adina Meyers

Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

Adina Meyers

Turnul Olarilor și Turnul Dulgherilor din Sibiu intră în circuitul turistic, după 40 de ani – FOTO

Adina Meyers