LifeStyle

Gama Parusan® – aliatul tău în îngrijirea părului!

Număratul firelor de păr rămase pe perie este un sport la care va trebui să renunți în curând. Gama Parusan® pentru femei – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – îți poate oferi o soluție inovatoare pentru îngrijirea părului, ce are la bază substanța activă AnaGain™, considerată a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea căderii părului.

Eficienţă dovedită clinic şi premiată

Substanţa AnaGain™ poate să nu-ţi spună nimic, însă îi va spune părului tău, care va deveni în timp mai des şi mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obţinut după multe studii şi analize clinice, dovedindu-şi  efectul pozitiv asupra procesului de creştere a părului şi revoluţionând astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea şi declararea substanţei AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, în 2014.

Având la bază extractul din lăstari de mazăre, AnaGain™ stimulează anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea creşterii părului, astfel încât, după 3 luni de utilizare a produselor ce conţin această substanţă, s-a observat sporirea semnificativă a numărului de foliculi de păr şi reducerea căderii părului.

Atributele gamei Parusan®

Stresul zilnic, schimbările hormonale, alimentaţia necorespunzătoare şi alţi factori care s-au dovedit a fi inamicii podoabei tale capilare pot avea acum o nouă soluţie: produsele din gama Parusan®.

Un păr des, puternic şi sănătos este un rezultat dovedit clinic, nu doar o promisiune. Cu o formulă premium, special dedicată femeilor, produsele Parusan® au la bază substanţe nutritive atent selecţionate, precum biotina, L-arginina şi vitamina E, ce completează eficienţa substanţei AnaGain™, hrănind firul de păr de la rădăcină până la vârf. Gama Parusan® – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – stimulează circulaţia la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului, reduce căderea părului şi accelerează faza de creştere a părului.

Modul de utilizare al gamei Parusan®

PARUSAN® Şampon Stimulator

Utilizare: Se aplică pe scalp şi se lasă să acţioneze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clăteşte cu o cantitate mare de apă. Este recomandat pentru utilizare zilnică.

PARUSAN® Tonic Energizant

Utilizare: Se aplică uşor, dupa spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clăteşte, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obişnuit. Pentru o formulă completă, se foloseşte împreună cu Parusan® – Şampon Stimulator.

Încearcă Parusan® şi bucură-te de un păr mai des, mai frumos şi mai strălucitor!

Related posts

Îți place să joci la loto? Descoperă cum să pariezi online pe numere!

Adina Meyers

Bautura cu nectarine si capsune

Adina Meyers

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

Adina Meyers