LifeStyle

Designerii se mai pot inscrie la competitia Insign Awards pana pe 31 martie 2015

Pentru al cincilea an consecutiv designerii au ocazia sa participe la competitia Insign Awards organizata de Galeriile Noblesse, editie la care inscrierile continua pana pe 31 martie 2015!

Nu rata oportunitatea de a dobandi noi experiente personale si profesionale si castiga nu doar unul dintre premiile puse in joc, ci si recunoastere si promovare la nivel international!

Daca te consideri original si creativ, indiferent ca esti student, proaspat absolvent sau arhitect cu experienta, nu ezita sa trimiti in sectiunea dedicata concursului, cel mai relevant proiect al tau de amenajare interioara din anul precedent sau curent!

Premii
Marele Premiu Insign Awards Editia a V-a se acorda la sectiunea Insign Awards Senior (categoria Casa sau Horeca – Spatii Publice) si este in valoare de 2000 de euro.

Tinerele talente vor fi premiate la sectiunea Insign Awards Young Talents pentru fiecare categorie, valoarea Premiului I valorand 200 euro pentru categoria Casa, respectiv 200 de euro pentru categoria Horeca-Spatii Publice. Locurile II si III la toate categoriile, Senior si Young Talents, vor primi premii surpriza ce vor consta in produse si abonamente la reviste de specialitate.

Regulamentul concursului

Orice designer de interior cu varsta minima de 18 ani isi poate inscrie proiectul sau proiectele la una dintre categoriile Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents.

Inscrierile pot fi individuale sau pe echipe, constand in proiecte de design interior, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii publice. Sectiunea Insign Awards Young Talents vizeaza proiecte finalizate sau randari in format 3D realizate in perioada 2013-2014 in categoriile Casa, Horeca si Spatii publice.

Juriul editiei numarul 5 a competitiei nationale Insign Awards by Galeriile Noblesse va fi format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si designeri internationali, care vor analiza cu atentie proiectele, stilul de amenajare, materialele alese, dar mai ales armonia de imbinare a pieselor si originalitatea proiectelor.

Perioada de inscriere proiecte: 15.12.2014 – 31.03.2015
Castigatorii vor fi anuntati si premiati in cadrul unui eveniment cu presa ce va avea loc in luna mai 2015 si care se va desfasura la Palatul Noblesse.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si retrospectivele editiilor precedente sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse/arhitecti sau pe email:pr@galeriilenoblesse.ro.

 

Related posts

(P) Häfele prezintă soluții pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

Adina Meyers

VELUX Romania isi recompenseaza clientii

Adina Meyers

Concediu pe timp de pandemie: destinații, tipuri de cazare, mijloace de transport și măsuri de siguranță

Adina Meyers