LifeStyle

Siniat Romania sprijina montatorii de gips-carton si lanseaza o platforma online dedicata

Siniat Romania, unul dintre producatorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, lanseaza platforma www.meserias-siniat.ro, prin care isi propune sa comunice cu toti profesionistii din domeniu.

Profesionistii care se vor inscrie pe site-ul www.meserias-siniat.ro vor avea parte de concursuri periodice. Primul dintre acestea, desfasurat pana pe 30 iunie, este dotat cu premii intre 400 si 900 lei si produse promotionale. Pentru a castiga premiile puse in concurs, fiecare participant trebuie sa completeze formularul cu datele personale cerute si sa incarce o fotografie cu o lucrare realizata de catre el. Pozele cu cele mai multe voturi vor fi castigatoare. Primii 100 de inscrisi validati in urma verificarii pozei vor avea parte de multe premii garantate.

“Din experienta noastra, in domeniul constructiilor, de multe ori calitatea executiilor nu respecta standardele necesare, cu precadere din cauza lipsei unei educatii relevante pentru acest domeniu. Prin lansarea platformei www.meserias-siniat.ro vrem sa comunicam cu toti profesionistii ce doresc sa realizeze lucrari de cea mai inalta calitate”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat Romania.

Siniat Romania contribuie permanent la educarea si sustinerea profesionistilor din domeniul constructiilor indiferent daca acestia sunt liber profesionisti sau angajati intr-o firma de profil. Compania ofera instruire dedicata profesionistilor care doresc specializarea in domeniul montajului de gips-carton prin proiectul Școala tehnica si Inovatie Siniat ce se desfasoara atat in atelierele Siniat din Bucuresti si Iasi, cat si pe santier.

Alaturi de Colegiul Tehnic Anghel Saligny din Bucuresti, Siniat organizeaza si programe de formare avizate de Ministerul Educatie. De asemenea, Siniat ofera tinerilor din licee posbilitatea de a se familiariza cu practica montarii sistemelor din gips carton prin intermediul proiectului de instruire tehnica Micul Montator de gips-carton.

Related posts

Legaturi. Obiecte in relatie si context

Adina Meyers

Mercure testeaza „Teoria celor sase prieteni” in intreaga lume

Adina Meyers

Prima editie la Bucharest Art Week incepe intr-o saptamana: recomandari din program

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe