Studioul de design interior Gavia Concept va prezinta proiectul de design interior " 3D HOUSE", o amenajare care exprima atat caldura si relaxare cat si dinamism si vitalitate.

Cosmin, Alina si micuta Ana locuiesc in acest apartament de 3 camere, situat intr-un complex nou din Bucuresti. Cosmin ne-a povestit despre inclinatia lui spre stilul moden, importanta liniilor drepte, a simetriei si a confortului, iar Alina despre dorinta ei de a avea o locuinta luminoasa si primitoare cu accente de culoare fresh.

Livingul si bucataria ce au devenit un spatiu open-space, imbina nunate de nuc, vanilie, turqoise, gri si lila. Panoul 3D ce incadreaza zona de socializare reprezinta focus point-ul intregului spatiu. Jocul geometric fluid al acestuia si nunatele de turquoise folosite te duc cu gandul departe, la relaxare si visare. Urmele jucăuşe de pensulaţie din tabloul ce puncteaza zona de dinning completeaza atmosfera tinereasca a apartamentului. Scaunele din velur lila au fost propuse pentru accete si efecte personalizate.

Daca pe sticla nunatele de turquoise cresc puterea de reflectie si adaugă profunzime, pe zugrăveală arată celestic, marin. In combinatie cu albul lucios al mobilierului, dormitorul matrimonial devine elegant si denota prospetime. Panourile 3D nu sunt simple decorațiuni de interior. Ele transformă total pereții și camera; spațiul capătă brusc un stil aparte și o noua dimensiune. Folosit in planuri diferite, finisajul 3D ales pentru dormitor ofera intimitate si formeaza un joc de volum plin de viață pe tavan si perete. Pattern-ul delicat al acestuia denota romantism, atmosfera dorita pentru dormitorul matrimonial.

Ana se bucura acum de o camera in tonuri de roz, galben pastelat si alb. Zona de creatie din dreptul geamului a fost marcata de finisajul supradimensionat al panoului 3D, inspirat din cele mai dulci povesti pentru copiii.

 

GAVIA CONCEPT

www.gaviaconcept.com

hello@gaviaconcept.com

https://www.facebook.com/GaviaConcept

 

ANAMARIA CAPATINEANU

PARTENER / DESIGNER DE INTERIOR

anamaria@gaviaconcept.com

 

ALINA SZABO

PARTENER / DESIGNER DE INTERIOR

alina@gaviaconcept.com

 

DIANA POPESCU

PARTENER / DESIGNER DE INTERIOR

diana@gaviaconcept.com

 

 

 

Related posts

Beko Pro Smart, pentru mai multa liniste acasa

Adina Meyers

Cat de util este un sistem de alarma si cum il alegi pe cel mai bun

Adina Meyers

5 strategii dovedite și sisteme de depozitare în casă pentru un efect WOW

Adina Meyers