LifeStyle

Noua cafetiera SENSEO® Quadrante de la Philips

Inspirata de noile tendinte minimaliste din designul interior, noua cafetiera SENSEO® Quadrante va fi pe placul celor care doresc aceleasi functii convenabile, cu care s-au obisnuit, proprii cafetierei SENSEO®, dar cu un aspect diferit.

Quadrante este prevazuta cu toate functiile originale ale cafetierei SENSEO®, însa acum forma sa este una rectangulara – o optiune pentru cei care prefera muchiile bine conturate formelor rotunjite.

Noul SENSEO® Quadrante este disponibil în doua variante de culoare  – negru (Dark Stroke Black) si alb (Bright Style White), consumatorii avand posibilitatea de a alege dintre aceste doua variante, prezente tot mai mult în ultimele tendinte din designul interior contemporan.

Modelul de culoare neagra se potriveste perfect în bucatariile în care predomina culorile închise, care folosesc culori neutre pentru a crea o ambianta cu adevarat atemporala. Modelul alb, în schimb, reflecta tendinta conform careia lumina si tonurile deschise, stralucitoare, confera ambiantei bucatariei o nota învioratoare si proaspata. 

Related posts

Noutati internationale si design romanesc la Delta Studio

Adina Meyers

Interviu Robin Sharma: “Iubesc publicul din Romania. Atat de pasionat, inteligent, interesat si generos cu mine.”

Adina Meyers

Duraziv lanseaza prima vopsea eco label din Romania, fara miros

Adina Meyers