LifeStyle

Beko lanseaza o noua gama de cuptoare incorporabile

Modelele acestei game au fost recunoscute pe plan international prin decernarea premiului pentru excelenta in design si functionalitate, IF Design 2009.

Aceasta este una dintre cele mai renumite competitii europene de design industrial, sustinuta de organizatia germana International Forum Design GMBH.

Noua linie de cuptoare incorporabile de la Beko se caracterizeaza prin finisaje superioare si functii de gatit inteligente, pentru cei care au in vedere produse la cele mai ridicate standarde, cu un profil exclusivist.

Orientarea consumatorilor romani catre solutii integrate pentru utilarea bucatariilor constituie o premisa esentiala in dezvoltarea pietei de produse electrocasnice incorporabile, segment ce a inregistrat in ultimii ani cresteri constante ale vanzarilor. La numai 2 ani de la lansarea gamei de incorporabile pe piata domestica, Beko inregistreaza un salt in topul marcilor din categorie, ocupand pozitia secunda cu o cota de piata numerica de 16%. In acest an, Beko ridica standardele propriilor produse, prin lansarea unei noi game de cuptoare incorporabile care propune consumatorilor o linie de design ce aduce in ambianta bucatariei eleganta si rafinament, alaturi de o utilizare ergonomica„, a declarat Gabriela Geana, Marketing Manager Arctic.

Noile cuptoare incorporabile de la Beko ofera consumatorilor romani un design inovator care asigura cu 20% mai mult spatiu pentru gatit decat modelele actuale.

Solutiile tehnologice de varf ale noilor cuptoare incorporabile Beko aduc in prim-plan un set de functii inteligente de gatit, menite sa asigure obtinerea celor mai bune rezultate in bucatarie, comparabile gatitului profesionist. Consumatorii vor putea alege astfel intre gatitul multifunctional, functia „Booster” sau cea „Warm Keeping„, solutii inteligente proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi. De asemenea, cuptoarele incorporabile Beko se remarca prin silentiozitate si usurinta a intretinerii si curatarii. Ergonomia deosebita a cuptoarelor Beko este completata de fiabilitate, balamalele usilor fiind intr-atat de rezistente incat pot sutine tavi de pana la 22,5 de kilograme.

Designul ingenios, ergonomia si functiile inteligente de gatit sunt completate de o eficienta energetica remarcabila, cuptoarele incorporabile Beko consumand cu 20% mai putina energie decat standardele clasei A. Aceasta presupune nu doar costuri energetice mai mici, dar si un impact redus asupra mediului.

Related posts

Delta Studio a lansat a treia ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

Adina Meyers

Inghetata de vanilie cu coacaze proaspete

Adina Meyers

Protejează şi echilibrează pielea sensibilă cu apa termală Oxyance City Rescue

Adina Meyers