Fluide si gratioase, materialele textile ne imbraca locuintele si le ofera personalitate. Un interior pare incomplet fara ele, fara aceasta tusa finala adusa amenjarii, asa ca importanta lor nu trebuie diminuata. De aceea nici targurile dedicate designului interior, cu care a debutat anul, nu le-au neglijat.

Acesoriile textile, de la covoare la draperii, pot deveni fara probleme stilul unei amenjari, mai ales daca aceasta este una „retinuta”, in culori neutre si fara elemente vedeta la capitoul mobilier. Ba mai mult, faptul ca pot fi schimbate periodic, in functie de sezon sau de pur si simplu atunci cand ne dorim o schimbare de decor, le recomanda ca delatii-cheie pentru un refresh. Asa ca nu ne ramane decat sa ne alegem stilul preferat pentru primavara aceasta.

Noi va recomandam o gama romantica de textile a furnizorului spaniol Alhambra, disponibila la Casara. Anisse isi anunta stilul feminin si delicat inca prin nume. Colectia a fost creata special pentru a contura o ambianta senzuala, calda si confortabila, specifica unui interior romantic, si se remarca prin materiale naturale, broderii elegante si motive florarele in tonuri dulci si pastelate. Fix ce trebuie pentru o primavara romantica!

Elementul elemblematic al colectiei este un buchet delicat de flori brodat pe o tesatura naturala de in, disponibil in nunate pastelate de roz, bleu si crem. Insa pentru ca secretul sta in coordonarea accesoriilor, gama cuprinde o serie de materiale menite sa se imbine armonios in decorul oricarei incaperi, de la catifea cu modele in relief destinata tapiteriilor, la tesaturi cu motive florale supradimensionate si dungi verticale de inspiratie clasica.

Flori, dungi si design simplu, o combinatie suava de culori, texturi variate, fibre naturale si broderii romantice – pe scurt o colectiei de textile care iti aduce primavara in casa intr-o nota eleganta si senzuala.

Material realizat cu sprijinul Casara, Calea Dorobantilor, nr. 159, sector 1, Bucuresti. 

office@casara.ro

 

Related posts

6 metode prin care poti lumina artificial rafturile unei biblioteci

Adina Meyers

Vopsele speciale pentru mobilierul din Pal melaminat

Adina Meyers

Cum sa renovezi o casa veche cu ferestre de mansarda

Adina Meyers