LifeStyle

Cadouri de primavara in Vitrina de design

Vitrina de design este un spatiu special amenajat in interiorul magazinului Dizainar, din Bucuresti, destinat exclusiv cadourilor de primavara, in care se poate scotoci dupa placul inimii.

Pana pe 8 martie, Dizainar este deschis de luni pana vineri, de la 12:00 la 21:00, iar in weekend intre 12:00 si 17:00.

Peste 100 de designeri romani expun creatiile in cadrul acestui eveniment, cei mai multi dintre acestia realizand obiecte speciale pentru evenimentele din luna martie. Acest concept permite interacţionarea direct cu produsele expuse.

Creatiile de la Dizainar, date in dar sau pastrate pentru sine, vor vorbi nu doar despre primavara, ci si despre eul personal si interesul pentru obiecte cu finete si designul romanesc de produs. Orice produs cumparat de la Dizainar, oricat de mic, reprezinta un vot de incredere acordat designerilor romani.

“Ne plac targurile, ne place atmosfera deschisa din cadrul lor, insa am dorit ca de aceasta data, clientii sa interactioneze cu produsele direct, fara nicio alta facilitare din partea noastra si sa le perceapa asa cum simt copiii jucariile – le vad, le probeaza, le plac si le cumpara”, spune Mihnea Ghildus, fondator Dizainar.

 

 

Related posts

Cum se gateste, cum se mananca in Grecia

Adina Meyers

Uscatoarele de rufe Electrolux EcoCare: rasfatul pe care hainele tale il merita

Adina Meyers

Un desert racoritor? Iata ce idei are Tefal Masterchef Gourmet!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe