LifeStyle

Casa Rusu inaugureaza un nou magazin in Bucuresti

Casa Rusu inaugureaza cel de-al 17-lea magazin propriu in urma unei investitii de 500.000 euro. Acesta este situat in cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucuresti si are o suprafata de 2.500 metri patrati.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului incepand cu data de 6 martie si reprezinta un concept nou, in care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care sa ofere clientilor o perspectiva mai clara asupra produselor ce le pot gasi in oferta Casa Rusu”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Amenajarea magazinului a fost realizata de designerii Adela Parvu si Mihai Grama. „Provocarea pentru noi, designerii, a fost sa scoatem mobila in evidenta, dar si sa-i inspiram pe oameni si sa surprindem tendintele internationale, de pilda sa aducem in decorul magazinului culorile anului”, povesteste Adela Parvu.

Cassima, noua gama de decoratiuni

O data cu deschiderea acestui magazin, Casa Rusu lanseaza o noua gama de decoratiuni si obiecte de uz casnic, creatii proprii. Este vorba despre Cassima, brand sub care veti gasi de la seturi de vesela din portelan, tacamuri din inox si pahare din cristal, la vaze, ghivece, statuete si tablouri.

Reprezentantul companiei a mai afirmat că lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a venit ca un pas firesc in dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, avand ca scop oferirea clientilor o gama completa home&deco.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania.

Compania are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 27 de magazine, noua locatie din Bucuresti fiind cea de-a 28-a a retelei.

Related posts

5 motive pentru care sa alegi intense Body Change, antrenamentul de grup de remodelare corporala!

Adina Meyers

Cele mai murdare suprafețe din camera de hotel

Adina Meyers

Ești pregătit să aduci calmul în casa ta? Iată 6 pași pentru a avea un cămin ZEN!

Adina Meyers