Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Transformă casa într-un cămin: decorațiuni interioare și accesorii – FOTO

Eşti un proaspăt proprietar de apartament? Te-ai mutat într-o casă nouă şi vrei să o personalizezi sau pur şi simplu ai fondurile necesare şi simţi că locuinţa ta are nevoie de un nou look? 

Află că pe piață există o gamă extrem de largă de decorațiuni interioare, decorațiuni pentru casă şi accesorii casnice care te vor ajuta să creezi atmosfera potrivită și să îți amenajezi casa conform conceptului preferat de design interior.

Decorațiuni de lux: alege piese de mobilier speciale, nu numai mici obiecte pentru decor interior.

Decor cu personalitate: optează pentru obiecte inedite de decorat băi şi bucătării și pune accent pe câteva piese cu personalitate.

Stilul shabby chic la tine acasă: o gamă largă de vaze, tablouri vechi, materiale textile și alte obiecte artizanale se găsesc în casele decorate shabby chic. Decorațiunile sunt în culori pastel, majoritatea fiind făcute de mână sau restaurate, cu multe flori, precum trandafiri sau lavanda, dar și cu oglinzi cu rame foarte ornamentate.

Decor din lemn: dacă noua ta casă este îndeajuns de spaţioasă şi eşti un împătimit al decoraţiilor din lemn, află că aceste elemente sunt la mare căutare. Decorarea locuinței cu elemente din lemn este o idee perfectă pentru cei care iubesc natura și vor să facă tranziția de la exterior la interior și să se simtă relaxați în propria locuință. Lemnul este un material versatil, care se poate adapta la mai multe tipuri de design.

Related posts

Top 10 destinaţii de vacanţă pentru Crăciun şi Anul Nou

Adina Meyers

Noul Philips Sensual Massager

Adina Meyers

Campanie de combatere a căpușelor, în Capitală

Adina Meyers