LifeStyle

Schimbarea suntem noi! Fiecare eu, fiecare tu, impreuna!

Compania Continental Hotels se va alatura si in anul 2012 la Campania Ora Pamantului initiata de Reinvent Consulting in Romania, urmand exemplul altor companii de  pe mapamond care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala.

Impreuna cu alte companii, institutii publice, organizatii si persoane fizice  Continental Hotels va lasa Pamantul sa respire pentru 1 ora. Sambata, 31 martie, in intervalul orar 20.30-21.30, Continental Hotels stinge  luminile neesentiale, atat cele exterioare cat si cele interioare, si decupleaza  echipamentele electrice aflate in stand by in  hotelurile Forum Continental din  Arad, Oradea si Sibiu, in hotelurile Continental din Suceava, Tirgu Mures si Turnu Severin, hotelul Grand Hotel Continental si Hello Hotels din Bucuresti. 

In paralel organizam in fiecare hotel o campanie de informare a oaspetilor nostri, prin distribuire de flyere prin care promovam mesajul consumului rational al resurselor naturale si invitam la schimbarea atitudinii fata de fenomenul ingrijorator al incalzirii globale.

In general, compania Continental Hotels opteaza pentru surse regenerabile si pentru echipamente cu consum redus de energie. Prin actiunile noastre dorim sa invingem nepasarea si inertia si sa transmitem ca o schimbare reala si durabila incepe cu noi insine!

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis in Romania aflate in managementul grupului Accor.

Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si  Suceava, totalizand peste 1860 de camere.

 

Related posts

Spune STOP toxinelor! Protejează-ți ficatul cu Stoptoxin Forte

Adina Meyers

Cum mențineți un mediu curat și sănătos dacă aveți animale de companie

Adina Meyers

Electrolux anunta tema pentru 2015 a concursului Design Lab si dubleaza valoarea premiilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe