LifeStyle

Tefal Ingenio – pentru bunătăți savuroase la mesele festive

[

În vreme de sărbătoare ne strângem în jurul mesei și ne bucurăm unii de alții; întâlnirile cu prietenii sunt motiv de voie bună și vizite prelungite. Creează cadrul perfect și surprinde-i pe cei dragi cu preparate delicioase, gătite în vasele Tefal Ingenio! Yes, it’s that magical time of the year!

 Versatilitate și 100% ușurință în utilizare

Dar cum pregătești un meniu de poveste? Totul începe cu vasele Tefal Ingenio – incursiunea pornește de pe plită, poposește la cuptor pentru desăvârșirea gustului, apoi se oprește direct pe masa invitaților – în același vas, desigur, căci asta este magia Ingenio.

Clak & cook – datorită sistemului revoluționar, mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio, indiferent de formă sau dimensiune, iar tu economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap!

 

Ți-e teamă că de sărbători scapi la prea multe sărmăluțe? Nu-i nimic, ne revedem la început de an și încercăm ceva ușor ? Până atunci, transformă bucatele tradiționale într-o adevărată încântare! Așadar, savoare, cel mai bun gust și rezultatele mult așteptate! Nu uita că oricând poți reîncălzi bunătățile în același recipient, fără să fie nevoie să le transferi într-o altă cratiță! Sau le poți pune la frigider, totul după pofta inimii!

 

#GoodToKnow Testate și recomandate cu drag de Chef Adrian Hădean, tigăile din gama Tefal Ingenio au încorporat indicatorul de căldură Thermo-Spot ce arată momentul în care acestea ating temperatura optimă pentru gătit. În plus, mânerul patentat poate susține o greutate de până la 10 kg și are garanţie 10 ani.

 

 

 

Related posts

Cumparaturi relaxante cu Arctic, pana la finalul anului

Adina Meyers

În aprilie, Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima dată în România

Adina Meyers

GlamourRed Care Edition de la Bosch

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe