LifeStyle

Tefal Ingenio – pentru bunătăți savuroase la mesele festive

[

În vreme de sărbătoare ne strângem în jurul mesei și ne bucurăm unii de alții; întâlnirile cu prietenii sunt motiv de voie bună și vizite prelungite. Creează cadrul perfect și surprinde-i pe cei dragi cu preparate delicioase, gătite în vasele Tefal Ingenio! Yes, it’s that magical time of the year!

 Versatilitate și 100% ușurință în utilizare

Dar cum pregătești un meniu de poveste? Totul începe cu vasele Tefal Ingenio – incursiunea pornește de pe plită, poposește la cuptor pentru desăvârșirea gustului, apoi se oprește direct pe masa invitaților – în același vas, desigur, căci asta este magia Ingenio.

Clak & cook – datorită sistemului revoluționar, mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio, indiferent de formă sau dimensiune, iar tu economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap!

 

Ți-e teamă că de sărbători scapi la prea multe sărmăluțe? Nu-i nimic, ne revedem la început de an și încercăm ceva ușor ? Până atunci, transformă bucatele tradiționale într-o adevărată încântare! Așadar, savoare, cel mai bun gust și rezultatele mult așteptate! Nu uita că oricând poți reîncălzi bunătățile în același recipient, fără să fie nevoie să le transferi într-o altă cratiță! Sau le poți pune la frigider, totul după pofta inimii!

 

#GoodToKnow Testate și recomandate cu drag de Chef Adrian Hădean, tigăile din gama Tefal Ingenio au încorporat indicatorul de căldură Thermo-Spot ce arată momentul în care acestea ating temperatura optimă pentru gătit. În plus, mânerul patentat poate susține o greutate de până la 10 kg și are garanţie 10 ani.

 

 

 

Related posts

Castigatori concurs BIFE-SIM 2014

Adina Meyers

CEVISAMA, mai mult decat ceramica

Adina Meyers

Provocarea verii: transformă-ți grădina sau balconul în destinația perfectă de vacanță

Adina Meyers