LifeStyle

Una dintre piesele de succes ale lui Matei Visniec se joaca la Goldart

“Istoria lui Visniec, absurda si plina de umor, incepe ca o poveste de dragoste din lumea noastra: doi tineri se trezesc intr-o dimineata in acelasi pat si nu-si amintesc nici cum au ajuns acolo, nici daca au facut dragoste, dar incep o relatie. Conventia este sa petreaca impreuna doar noua nopti, apoi ea sa dispara pentru totdeauna. Sunt noua nopti care se scurg incet si dureaza cat o viata, in care cei doi refac ritualul vechi si nou al iubirii dintre un barbat si o femeie. Se descopera unul pe altul, incep sa se adulmece, se ofera unul altuia, incep sa faca lucruri impreuna si sa schimbe experiente, apoi se cearta, se insingureaza si devin mai atenti la ceilalti decat la ei insisi…” nota Monica Andronescu in „Adevarul literar si artistic”. Dar oare ce se va intampla pana la urma cu cei doi tineri? Vor ramane impreuna, se vor desparti? Raspunsul il puteti afla doar asistand la piesa de teatru.

In cadrul Festivalului de Teatru Studio de la Pitesti din 2011, piesa a primit premiul pentru regie si pentru cel mai bun spectacol.

Reprezentatia jucata anterior la Goldart a atras un public numeros, fiecare dintre participanti plasandu-se, chiar si pentru cateva minute, in rolul personajelor. Jocul de exceptie al Iolandei Covaci si a lui Marius Calugarita in regia Catalinei Buzoianu a determinat publicul sa solicitate repetarea spectacolului. Astfel, pe 28 martie, la ora 19.00, la sediul Goldart din Calea Dorobanti nr 127-129, vom asista la “Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt. ” Intrarea este gratuita, iar scopul acestor piese de teatru jucate in spatii neconventionale este dublu: sustinerea tinerilor actori si educarea publicului.

Related posts

NOU! AQUA Carpatica lansează un nou produs: Sticla de 750 ml cu capac sport

Adina Meyers

Pregateste bucate gustoase cu CombiSteam Deluxe de la Electrolux

Adina Meyers

Neon – Humanic Breaking News

Adina Meyers